cum sa cuceresti barbatul fecioara

Cum să cucerești bărbatul Fecioară. Cele mai bune sfaturi de seducție

Află cum să cucerești bărbatul Fecioară în câțiva pași simpli!

Iată cele mai bune sfaturi de seducție cu ajutorul cărora vei învăța cum să cucerești bărbatul Fecioară. E simplu dacă le urmezi!

Ceea ce caută bărbatul Fecioară la o femeie este onestiatea, o natură susținătoare și un partener care îi este egal. Îi place să analizeze bine înainte de a decide dacă vrea sau nu să se implice într-o relație amoroasă. Primul și cel mai dificil pas pe drumul spre inima lui este să-l faci pe acest bărbat să te observe.

Bărbatul Fecioară este perfecționist, mai ales când vine vorba de dragoste. Așteaptă oricât, numai să găsească persoana potrivită. Acest lucru îți poate pune piedici, deoarece probabil are o fotografie mentală a femeii ideale și un profil psihologic detaliat în care trebuie să te încadrezi.

Condiția este să fii răbdătoare și să îl iei încet, încet!

Cum să cucerești bărbatul Fecioară - Fii răbdătoare


Nu îți pierde interesul din cauza atitudinii lui distante.

Pentru că este extrem de analitic din naștere, bărbatul Fecioară își va lua tot timpul necesar pentru a se convinge dacă se va implica sau nu în relație. Bărbatul Fecioară se poate descuca destul de bine de unul singur pe perioade îndelungate, fără pic de romantism în viața lui. Să îl cucerești poate fi o sarcină lungă și dureroasă, așa că înarmează-te cu răbdare. Fii creativă în a găsi modalități de a petrece timp cu el, care să nu-l facă să se simtă captiv și panicat.

Citește și: Cât de compatibilă e zodia ta cu zodia Fecioară

 

Cum să cucerești bărbatul Fecioară - Fii punctuală


Să ajungi la timp la întâlnire e un lucru destul de important pentru bărbatul din zodia Fecioară. El își va forma imediat o imagine despre tine în funcție de asta. Acest nativ ține foarte mult la cuvânt și la maniere. Să întârzii la întâlnire, planuri și evenimente îi spune că nu îi prețuiești timpul și își va pierde rapid interesul pentru tine.

El trebuie să vadă că îl respecți, înainte de toate.

Cum să cucerești bărbatul Fecioară - Apelează la simțul său fin de umor


Deoarece bărbatul Fecioară urăște orice fel de exces și falsitate, nu uita că mai puțin înseamnă mai mult atunci când încerci să-l cucerești. Evită să-i faci o mulțime de complimente, pe care probabil le va găsi superficiale și grețoase. Câteva cuvinte de apreciere sincere vor fi de ajuns pentru a-l anunța că ești interesată de el. El tinde să răspundă bine la umor, dar glumele murdare și râsetele isterice nu sunt chiar pe placul lui. Bărbatul Fecioară aer un simț fin al ironiei și poate fi sarcastic într-un mod extrem de amuzant. Fă-l să râdă apelând la inteligența ta!

Cum să cucerești bărbatul Fecioară - Susține-l


Bărbatul Fecioară poate fi la fel de critic față de el însuși la fel cu este și cu ceilalți. Poate fi mai nesigur decât îți poți imagina.

Îi poți arăta că îți pasă de el susținându-l și încurajându-l în eforturile sale, iar acest lucru ar trebui să-o atragă cu adevărat atenția.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Cum să cucerești bărbatul Fecioară - Acordă atenție felului în care arăți


Bărbatul Fecioară este un perfecționist, așa că pentru a-l atrage, trebuie să arăți perfect. Fă un efort pentru a fi mereu foarte îngrijită și pusă la patru ace. Majoritatea bărbaților din această zodie vor fugi mâncând pământul dacă văd o persoană neîngrijită. Asigură-te că acorzi o atenție deosebită unghiilor, părului și pantofilor. Bărbatul Fecioară este foarte atent la detalii. Nu face greșeala de a te îmbraca prea provocator sau machia prea strident. Pentru el, sexismul excesiv poate părea ieftin și lipsit de bun gust. Din acest motiv, parfumurile puternice și paietele nu sunt pe placul lui.

Fii dulce, feminină, elegantă și atractivă.

Cum să cucerești bărbatul Fecioară - Impresionează-l cu bunul simț


Indiferent cum te simți, încearcă să rămâi discretă și stăpână pe tine. Bărbatul Fecioară este foarte rațional și nu se simte confortabil cu izbucniri emoționale sau derapaje de personalitate. Să îți descarci bagajul emoțional pe un nativ din această zodie este cea mai bună rețetă de a-l pune pe fugă. Va fi mai atras de tine dacă te vede cu capul pe umeri, vorbind despre lucruri într-un mod calm, logic și elegant. Bărbatul Fecioară este impresionat de inteligență, educație, discreție și bun simț.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod