15 scene inedite din culisele filmelor de succes: Ce s-a întâmplat la filmări

Ceea ce vedem pe ecrane este doar o selecție făcută de echipa de producție. Ce nu vedem fie s-a tăiat la montaj, fie a rămas în culise, la filmări.
Fiecare film este o selecție a unor imagini analizate și montate cu atenție. Puterea fascinantă a poveștilor prezentate pe ecran ne smulge din cotidian, purtându-ne, vreme de un ceas și ceva sau mai mult, într-o altă lume. Totul este conceput astfel încât să ne captiveze.

Ceea ce vedem pe ecrane este doar o selecție făcută de echipa de producție. Iar ce nu vedem fie s-a tăiat la montaj, fie a rămas în culise, la filmări. Până la premiile obținute la galele strălucitoare s-au adunat sute de ore de muncă înverșunată, numeroase soluții neconvenționale, bugete uriașe, pentru ca la sfârșit să rezulte filmele care rămân în istorie.

Bored Panda face o incursiune pe platourile de filmare ale producțiilor de succes, dezvăluind cum au fost realizate câteva scene memorabile.
Iată ce nu s-a văzut pe ecran!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod