Actorii din „Dr. Quinn“, reuniune după 22 de ani de la sfârșitul serialului: Cum arată acum Jane Seymour și colegii ei

Jane Seymour și ceilalți actori din „Dr. Quinn“ au organizat o reuniune video, la 22 de ani de la difuzarea ultimului episod al popularului serial.

La 22 de ani de la sfârșitul serialului de succes, eroii din "Dr. Quinn" sunt din nou împreună. De astă dată, doar virtual, într-o videoconferință prin intermediul aplicației Zoom, organizată cu Entertainment Weekly.

Jane Seymour (Dr. Michaela Quinn) și colegii ei — Joe Lando (Byron Sully), William Shockley (Hank Lawson), Chad Allen (Matthew Cooper), Shawn Toovey (Brian Cooper), Alley Mills (Marjorie Quinn), Frank Collison (Horace Bing), Henry Sanders (Robert E.), Jessica Bowman (Colleen Cooper), Jonelle Allen (Grace) și Jason Adams (Preston Lodge) — și-au amintit de anii în care lucrau împreună pe platourile de filmare.În timpul discuției, Jane Seymour a evocat un moment prețios din istoria serialului - apariția lui Johnny Cash, ca guest star, în rolulul lui Kid Cole. "Îmi amintesc că era 3:00 sau 4:00 dimineața și filmam într-un șopron, undeva, unde era un coteț.

Iar June era cu mine și cu ceilalți în coteț și mânca (...). Și-mi spune: <<Dragă, sunt prea bătrână, prea bogată și prea celebră ca să mai fac asta>>. Iar eu i-am zis: <<Din păcate, eu nu sunt>>", a povestit Seymour despre June Cash, soția celebrului cântăreț american."M-a întrebat: <<Cum ieșim mai repede din asta?>>. Și atunci Johnny s-a uitat la noi, și-a luat chitara și a început să cânte întregii echipe. Și atunci imediat au tăcut toți. Au avut parte imediat de un concert gratis oferit de Johnny Cash. Poveste adevărată", a povestit Jane Seymour despre marele artist. Johnny Cash a apărut în patru episoade din "Dr. Quinn", între 1993 și 1997, scrie People.

Actorii din distribuția serialului s-au mai întâlnit și în 2016.Serialul creat de Beth Sullivan a avut șase sezoane și prezenta povestea unei femei-doctor, interpretată de Seymour, care s-a mutat în Colorado Springs în 1860.

Primul episod a fost difuzat pe 1 ianuarie 1993, iar ultimul a fost transmis pe 16 mai 1998. Rolul de femeie-doctor i-a adus acriței Jane Seymour un Glob de Aur în 1996, ea fiind nominalizată în mai multe rânduri și pentru premiile Emmy.

Născută pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia, Jane Seymour a devenit fata Bond în 1973, în filmul "Pe cine nu laşi să moară" ("Live and Let Die"), în care a jucat alături de Roger Moore, apoi a fost distribuită în serialul "The Odine Line" (1973). În acelaşi an, ea a apărut în seria "Frankenstein: The True Story".

În 1982, Seymour a câştigat un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 a fost recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World". În acelaşi an a primit premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".

În 2015, Jane Seymour a divorţat de cel de-al patrulea soţ, regizorul şi producătorul James Keach, cu care are patru copii, doi din mariajul cu David Flynn şi doi din ultima ei căsătorie - Katherine (37 de ani), Sean (33 de ani) şi gemenii Kristopher şi John (23 de ani).Fosta fată Bond a apărut pentru a treia oară pe coperta revistei Playboy în 2018, la 67 de ani.

"Am simțit că era important să vă arăt că te poți simți confortabil în pielea ta și încă poți să fii o femeie viabilă și senzuală la orice vârstă. Adică doar pentru că am 67 de ani nu înseamnă că asta e vârsta mea interioară. Mă simt mai liberă acum decât eram la 30 sau 40", a spus ea despre ședința foto. "Dacă te bucuri de viață și ai un spirit pozitiv, vei arăta probabil mai bine, vei trăi mai mult și cel mai bun facelift este un zâmbet", a adăugat vedeta.

Jane Seymour a recunoscut că își arată vârsta, dar o acceptă fără rezerve: "Să îmbătrânești este, de fapt, un privilegiu. Din păcate, am pierdut anul trecut trei din cei mai buni prieteni, erau de aceeași vârstă cu mine. Așa că pentru mine, să fiu aici și să am această discuție este un uriaș privilegiu. Îmi accept îmbătrânirea pentru că înseamnă că încă sunt pe aici", a mărturisit actrița.

Actrița a mai apărut de două ori în Playboy, în ediţiile din iulie 1973 şi în ianuarie 1987.

Citește și: Jane Seymour a încercat să trișeze cu Botox: „A fost o mare greșeală“Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod