Nepoata Prințesei Diana, o fată cu capul pe umeri. Lady Kitty Spencer își câștigă banii pe munca ei: „Nu vreau să dau socoteală nimănui“

Kitty Spencer preferă să se descurce pe cont propriu pentru a-și păstra independența de a spune ce crede


Lady Kitty a vorbit și despre feminism, spunând că îl vede ca pe un mijloc de a apăra drepturile femeilor pe baza egalității între sexe. "Cred cu toată tăria în emanciparea femeilor și mă opun tuturor formelor de discriminare. Este important ca bărbații și femeile să sprijine feminismul și drepturile femeilor pentru că, la urma urmei, nimic nu se schimbă dacă nu se schimbă nimic", a spus ea în interviul menționat.

Kitty a adăugat că mai sunt multe de făcut în privința drepturilor femeilor, îndeosebi în sistemele de guvernare dominate de bărbați și în majoritatea sectoarelor de activitate.

"Femeile continuă să câștige în medie mai puțin decât bărbații, numărul femeilor la conducere încă este mic - de fapt, din păcate e în scădere. Sigur, e minunat să vedem femei CEO și lideri de tot felul, însă nu putem trece cu vederea realitatea că prezența femeilor și influența în zona publică încă este prea limitată", a punctat ea.

Lady Kitty Spencer este fiica fratelui mai mic al Dianei, Charles Spencer, din căsnicia cu modelul britanic Victoria Aitken. Kitty avea 6 ani când mătuşa ei a murit, pe 31 august 1997, la doar 36 de ani.

Nepoata Dianei a crescut și a studiat în capitala Africii de Sud, Cape Town, şi a devenit o figură cunoscută în lumea mondenă britanică după ce s-a mutat la Londra, în urmă cu șapte ani.
Prima ei apariţie publică a avut loc în 2007, când a participat alături de verii ei, William și pe Harry, la un serviciu religios organizat în amintirea Prințesei Diana.

Kitty şi-a făcut debutul în modă în 2017, la Milano, într-o campanie pentru D&G, lături de modelele Sabrina Percy şi Frankie Herbert, şi a apărut în câteva reviste, precum Vogue Japonia şi Elle Rusia. Ea a participat şi la show-ului casei italiene "Secret and Diamond" din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, din luna februarie 2017.
De atunci, Kitty Spencer a mai participat și la o campanie de promovare pentru Dolce & Gabbana.

Ca şi regretata sa mătuşă, Lady Diana, Kitty se implică şi ea în derularea unor campanii caritabile. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte la care lucrează, "Give Us Time", le oferă sprijin soldaților care au fost nevoiți să se retragă din serviciul militar, dar și familiilor acestora.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod