divorț

Ce i-a dat prin cap unui bărbat: S-a prefăcut 62 de ani că e surdo-mut ca să scape de gura nevestei

O femeie în vârstă de 80 de ani a cerut divorțul după ce și-a dat seama că soțul ei s-a prefăcut timp de șase decenii că era surdo-mut. Explicația avocatului e demnă de o comedie.

Știrea incredibilă este aceasta: un bărbat din Waterbury (Connecticut) a jucat teatru timp de 62 de ani, prefăcându-se că nu aude și nu poate vorbi, ca să scape de gura nevestei. Potrivit cererii de divorț, Barry Dawson (84 de ani) nu i-a spus niciodată nici măcar un cuvânt soției sale, Dorothy, în vârstă de 80 de ani, de-a lungul întregii lor căsnicii, relatează site-ul World News Daily Report.

Femeia a învățat limbajul semnelor ca să poată comunica cu soțul ei, dar spune că acesta tot nu a fost cooperant.

"Mi-a luat doi ani ca să învăț să comunic cu mâinile. Când am reușit, a început să aibă probleme cu vederea. Acum, dacă mă gândesc mai bine, cred că s-a prefăcut și cu asta!", a spus ea.

În ciuda lipsei de comunicare, cuplul are șase copii și 13 nepoți. Toți erau convinși că Barry era surdo-muto.
"Când era acasă, se prefăcea mereu că e surd. Dar mi-am dat seama că nu erste când am văzut o înregistrare cu el pe YouTube în care cânta karaoke într-un bar care o organizat o serată caritabilă, atunci am înțeles tot", a povestit doamna Dawson.

Avocatul bărbatului, Robert Sanchez, recunoaște că acesta s-a prefăcut că era surd, dar susține că a făcut asta pentru soția lui, fiindcă a fost singura cale de o îndura, fiidcă ea este foarte plictisitoare.Sanchez a mai spus că nu a fost o strategie care să o ofenseze pe soția lui și, de fapt, acest truc explică cum de a rezistat mariajul lor timp de 62 de ani. "Clientul meu este un om liniștit și nu prea vorbăreț, dar soția lui este excesiv de cicălitoare. Dacă nu s-ar fi prefăcut că e surd, ar fi divorțat acum 60 de ani. Într-un fel, a făcut-o pentru ea și pentru familia lor", a justificat avocatul stratagema folosită de clientul său.

Cele două părți urmează să se prezinte la prima înfățișare în fața instanței.

Pe lângă divorț, Dorothy Dawson cere și o despăgubire financiară pentru stresul emoțional și povara îndurată, jumătate din bunurile pe care le dețin și pensie alimentară, relatează site-ul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod