Gestul sublim pe care l-a făcut Penelope Cruz: Vedeta a vorbit cu Donatella Versace și i-a cerut binecuvântarea înainte de a o interpreta

Actrița în vârstă de 44 de ani a mărturisit că sunat-o pe Donatella Versace fiindcă avea nevoie de binecuvântarea ei înainte de a o interpreta în serialul despre asasinarea lui Gianni Versace.

Cu un subiect foarte incitant, dar sensibil, serialul "Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" este o provocare importantă pentru o actriță de talia ei. Dar Penelope Cruz și-a dorit să lucreze la acest rol cu toată inima și să nu aibă nimic să-și reproșeze. Știind părerea negativă a Donatellei Versace despre serialul care va reda povestea uciderii fratelui ei, dar mai ales din respect, actrița în vârstă de 44 de ani a sunat-o și i-a cerut acordul moral pentru a o interpreta.

Penelope a declarat pentru Sunday Life că a vorbit cu Donatella la telefon înainte de a accepta rolul.

"Într-un fel, aveam nevoie de binecuvântarea ei pentru că o respect mult", a spus actrița, adăugând că a căutat să o umanizeze pe Donatella: "Am vrut să arăt partea ei pe care o știu, vulnerabilitatea și bunătatea ei, dar și simțul autoironiei pe care îl are."

Familia Versace s-a distanţat de serial şi a transmis într-un comunicat că nu a autorizat producţia şi nici nu a luat parte la realizarea ei. Donatella i-a dăruit, însă, un buchet de flori actriței după ce aceasta a fost nominalizată la Globul de Aur.
Anterior, designerul a confirmat că a avut o discuție cu Penelope Cruz, dar a refuzat să dea detalii despre această conversație.

Pe de altă parte, directorul artistic şi vicepreşedintele casei de modă din Milano a declarat despre serialul "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" că este plin de contradicţii şi că nu-l va urmări. "Nu l-am văzut şi nici nu îl voi vedea, pentru că după atâta timp încă doare să îl văd pe Gianni reprezentat fals", a spus Donatella Versace.

Familia Versace a anunțat că se opune versiunii orietantă spre senzațional a acestei producții: "În încercarea de a crea o poveste senzaţională, serialul prezintă bărfe pline de contradicţii.
Ne întristează să vedem că, dintre toate posibilele portrete ale vieţii şi poveştii lui Gianni, producătorii au ales să prezinte versiunea falsă şi distorsionată creată de Maureen Orth"
, se arată într-un comunicat.

Totodată, familia Versace susține că volumul publicat de Orth, pe baza căruia a fost realizat serialul, este plin de speculaţii, adăugând că autoarea nu a căutat niciodată să primească informaţii direct de la membrii familiei şi nu a ştiut să spună povestea. Donatella Versace a precizat că între greşelile din carte se numără şi afirmaţia că Gianni era slăbit în acea perioadă, pentru că suferea de SIDA.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod