Gestul sublim pe care l-a făcut Penelope Cruz: Vedeta a vorbit cu Donatella Versace și i-a cerut binecuvântarea înainte de a o interpreta

Penelope Cruz a ținut să-i ceară voie Donatellei Versace pentru a o interpreta în serialul controversat


Creatoarea italiană deţine 20% din acţiunile casei de modă Versace, iar fratele ei, Santo Versace, deţine 30 de procente, notează Mediafax. Allegra Versace, fiica Donatellei, a moştenit 50% din acţiunile grupului, după moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei şi fondatorul acestei case de modă.

Fondată în 1978, de creatorul Gianni Versace şi fratele acestuia, Santo, casa Versace era un simbol al modei italiene, cu colecţii de lux, dar şi senzuale.

Pe 15 iulie 1997, în timp ce Gianni Versace se pregătea să intre în luxoasa sa vilă din Miami (SUA), acesta a fost ucis cu două gloanţe de Andrew Cunanan, un bărbat care practica prostituţia.

Atacatorul a fost găsit mort după opt zile și se pare că el s-a împușcat cu arma cu care l-a ucis pe Versace. La 20 de ani de atunci, încă rămâne un mister dacă acea crimă a fost comandată sau dacă Cunanan l-a ucis pe Versace la întâmplare.

După asasinarea lui Gianni, casa a cunoscut ani dificili, dar şi-a regăsit strălucirea datorită talentului Donatellei, sora lui Gianni şi Santo Versace, devenită director artistic şi vicepreşedinte al grupului.
Ea a mărturisit că după moartea fratelui s-a simțit ca în Iad și că dispariția tragică a acestuia a făcut-o să se simtă datoare să salveze afacerea.
Temându-se de eșec, nesigură și tot timpul sub presiune, designerul a povestit că a fost ca și cum ar fi purtat o mască pentru a se ascunde. Ea a fost nevoită să se descurce singură și să facă față presiunii uriașe de a comanda un imperiu important din lumea modei. Deși prima sa colecție a fost un succes, brandul începuse să-și piardă poziția de piață, iar în 2004 ajunsese pe marginea prăpastiei. Donatella a mărturisit în mai multe rânduri că a avut multe nopți răvășite de lacrimi și coșmaruri.

Compania Versace a înregistrat un beneficiu de 15 milioane de euro anul trecut, după o pierdere de 7,4 milioane de dolari în 2016.
După salvarea brandului, Donatella nu ascunde că e posibil să pornească pe cont propriu în lumea modei: "Ani la rând n-am simțit că mă deranjează creșterea afacerii, dar acum aș vrea să construiesc ceva care să dureze după mine, precum Dior. Probabil n-ar trebui să spun asta, dar s-ar putea să nu lucrez mereu la Versace, tot timpul voi face ceva. Dar cât sunt aici, sunt dedicată complet", a declarat ea într-un interviu pentru The Telegraph.

Recompensată în 2009 cu un premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru apariţia în filmul "Vicky Cristina Barcelona", regizat de Woody Allen, Penelope Cruz a primit pe 1 martie anul acesta un premiu Cesar onorific, atribuit pentru întreaga carieră.
Ea urmează să apară în drama "Everybody Knows", scrisă şi regizată de Asghar Farhadi, care va avea premiera în luna mai.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod