Nepoata Prințesei Diana, o fată cu capul pe umeri. Lady Kitty Spencer își câștigă banii pe munca ei: „Nu vreau să dau socoteală nimănui“

Lady Kitty Eleanore Spencer, nepoata Prințesei Diana, preferă să-și câștige singură existența, deși tatăl său are o avere de peste 120 de milioane de euro.

Chiar dacă tatăl ei are o avere frumoasă, Lady Kitty Spencer spune că se simte mai puternică dacă își câștigă singură banii, pe munca sa. Ar fi mai simplu pentru tânăra care este nepoata Prințesei Diana și al cărei părinte are o avere de peste 120 de milioane de euro să stea pe banii și relațiile acestuia, dar cariera de model îi oferă venituri bune, iar Kitty este mulțumită de munca sa. Iar modul în care se exprimă și acționează demonstrează, fără tăgadă, că face parte din familia care a dat-o lumii pe Lady Di - Kitty e o tânără cu atitudine, forță și încredere în ea însăși.

Într-un interviu publicat în ediția din această lună a revistei Harper's Bazaar UK, nepoata Prințesei Diana a vorbit despre rețelele de socializare, despre drepturile femeilor și despre feminism, subliniind că este foarte important pentru ea să se simtă împlinită de ceea ce face: "Simbolizează independența mea.

Înseamnă că nu trebuie să depind de nimeni și să nu dau nimănui socoteală. Nu pot fi redusă la tăcere sau cumpărată ori amenințată."

"Înseamnă că dacă vreau să lucrez non-stop, zi și noapte, în weekenduri, atunci o pot face. Înseamnă că în perioadele mai libere, dacă vreau să merg acasă, în Africa de Sud, și să stau cu familia și să citesc o stivă de cărți, am și opțiunea asta", a mai spus Kitty Spencer.

Cuvintele, demne de o urmașă a regretatei Prințese Diana, spun multe despre personalitatea și atitudinea acestei tinere care a atras atenția tuturor cu frumusețea sa la nunta Prințului Harry.

Independentă și onestă, Kitty Spencer este din alt "aluat" față de majoritatea modelelor, dovadă că nu pune preț pe rețelele de socializare, așa cum fac mai toate colegele sale. "Uneori îmi dau seama că n-am postat nimic o săptămână sau două, iar like-urile au scăzut", a mărturisit ea. "Mulți îmi spun <<La un anumit număr de poze de modelling trebuie să postezi una cu tine făcând exerciții, una când gătești și o imagine cu natură>>. E o nebunie. Eu nu-mi trăiesc viața așa - n-am făcut-o niciodată, nici n-o voi face! Postez ce vreau, când vreau", a precizat Kitty Spencer.

Lady Kitty a lucrat ca model pentru mai multe branduri și este imaginea casei italiene Bulgari.
Părerea ei este că rețelele de socializare au creat o zonă gri între fantezie și realitate ceea ce poate avea consecințe dureroase. "Mulți influenceri și oameni cu acoperire mare pe social media au mult material de rezervă pe care îl postează în zilele în care nu fac nimic. Sunt bine pregătiți pentru inevitabilele zilele livere, fie că e o zi în care stau în pat sau o zi între proiecte în care stau cu familia ori se uită pe Netflix în pijamale fără machiaj. Asta înseamnă că au ca prioritate să-și împrospăteze conținutul și să arate strălucitor în fiecare zi, ceea ce poate fi greșit înțeles și dăunător la adresa femeilor care cred că ceea ce văd se întâmplă în timp real", a explicat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod