Meghan Markle nu mai are bodyguard: Femeia care o păzea a cedat după 6 luni

Agenta care i-a păzit spatele ducesei Meghan renunță la post după numai șase luni


Numele agentului de pază care reunță să mai lucreze pentru Meghan Markle nu a fost făcut public, însă o sursă din cadrul Scotland Yard a dezvăluit pentru Daily Mail că este vorba despre cea care a fost șefa echipei de securitate a ducilor Harry și Meghan mai bine de un an.

Persoana citată a explicat însă că motivul plecării este de natură personală: "E adevărat că pleacă. Și-a anunțat soțul și rudele, de Crăciun. Dar e din motive personale și nu are nimic de-a face cu ducele sau cu ducesa, care sunt foarte dezamăgiți că o pierd. Ea a decis să plece din Poliția Metropolitană. E păcat, pentru că ea era un mare plus pentru echipă și era foarte plăcută", a spus sursa. "A picat ca un șoc. Toți au fost foarte triști când au auzit vestea. Ca și ea. Era clar că a fost o decizie pe care nu a luat-o cu plăcere", a mai spus persoana citată.

O altă sursă, de astă dată din cadrul familiei regale, a negat orice dispută între șefa securității și ducesa Meghan.

Ziarul britanic notează, însă, că personalitatea foarte puternică a fostei actrițe americane și dorința acesteia de a fi văzută ca o persoană populară, apropiată de oameni, au reprezentat o mare provocare pentru echipa sa de protecție. "Spre deosebire de cei care au crescut în familia regală și erau obișnuiți cu protecția de la o vârstă fragedă, pentru ea poate să fi fost o constrângere. Chiar dacă era o actriță cunoscută, putea să facă aproape orice dorea și să călătorească liberă. Dar în rolul actual nu poate să meargă nicăieri fără echipa de protecție și asta e o constrângere mare pentru o persoană ca ea", a spus sursa din cadrul Scotland Yard.

Agenta care a păzit-o pe Meghan Markle era înarmată cu un pistol și cu o armă cu șocuri electrice. Ea l-a înlocuit pe sergentul Bill Renshaw, care s-a retras după 31 de ani de activitate în poliție.

În octombrie, polițista i-a însoțit pe Harry și Meghan în turneul din Pacific și a avut serios de furcă într-o situație critică de securitate, când ducesa a mers singură într-o piață din Fiji, vizita fiind oprită după scurt timp, din cauza aglomerației care punea mari probleme de siguranță. Însărcinată atunci în 14 săptămâni, Meghan Markle a fost scoasă cu greu din mijlocul mulțimii care nu putea fi ținută sub control.

Cressida Dick, comisar al Poliției Metropolitane, a anunțat că vrea să crească numărul femeilor care ocupă postul de agent de protecție. Kate Middleton și Camilla Parker au, de asemenea, femei în echipele de securitate.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod