Au fost cândva împreună: 12 cupluri de vedete cum azi nu mai există

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Cândva erau cele mai frumoase și mai admirate cupluri. Erau în atenția tuturor, iar iubirea lor părea eternă, dar destinul a făcut ca ei să-și găsească fericirea în altă parte. Mulți s-au căsătorit și au devenit părinți, iar poveștile de dragoste care ne-au fascinat în anii '90 și în anii 2000 au rămas în urmă.

Cu fiecare poveste de dragoste care s-a stins am pierdut puțin din încrederea în iubirea adevărată, însă rămânem cu consolarea că măcar ceea ce a fost frumos nu poate fi șters niciodată.

Bright Side ne invită să ne amintim câteva cupluri legendare care nu mai există acum și care ne-au rămas în suflet.
1 din 13
Jennifer Aniston și Brad Pitt

Jennifer Aniston și Brad Pitt

S-au căsătorit în 2000, după o relație de doi ani și s-au despărțit... ei bine, toată lumea știe de ce: din cauza Angelinei Jolie, care l-a fermecat pe Pitt în timp ce lucrau împreună la "Mr. & Mrs. Smith". Jennifer și Brad Pitt nu au avut copii și au divorțat în 2005.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Allison Howarts pe 16 Ian 2019, 23:45
    Dragoste

    Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știe că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod