Kate Middleton și Prințul William vor petrece Crăciunul cu Harry și Meghan Markle. Va funcționa planul pentru marea împăcare?

Cele două cupluri vor petrece Crăciunul împreună cu Regina Elisabeta a II-a. Va fi o ocazie pentru a-și demonstra solidaritatea, dar vor reuși să se înțeleagă și să treacă peste neînțelegeri?

Informațiile despre tensiunile dintre cele două cupluri frumoase din familia regală britanică suscită în continuare interesul presei și al publicului, iar decizia Prințului Harry de a se muta din Palatul Kensington, unde locuia alături de fratele său mai mare, a alimentat speculațiile despre relația dintre cei doi și soțiile lor.

Dat fiind că se apropie Crăciunul, toată lumea aștepta să vadă cum vor reacționa aceștia, ținând cont de multiplele evenimente la care urmau să participe împreună, dar și tradiționalele reuniuni de familie din această perioadă la care, vrând-nevrând, cei patru duci urmează să fie prezenți.



Potrivit Daily Mail, ducele și ducesa de Cambridge vor petrece Crăciunul cu ducele și ducesa de Sussex, ca un semn de solidaritate. Contrar informațiilor potrivit cărora cele două cupluri urmau să o ia pe drumuri diferite în acest an, surse citate de ziarul britanic spun că aceștia vor petrece Crăciunul în familia regală, împreună cu Regina Elisabeta, conform tradiției.

Deși nu mai este un secret că ducesele Kate și Meghan nu au o relație apropiată și că tensiunile dintre ele s-au răsfrânt și asupra legăturii dintre cei doi frați, se pare că presiunile celorlalți membri ai familiei regale, îndeosebi ale Prințului Charles, au reușit să aplaneze conflictul și să-i aducă împreună de Crăciun.

Inițial, presa britanică a anunțat că William și Kate, ambii în vârstă de 36 de ani, vor face Crăciunul cu familia Middleton în Bucklebury, Berkshire, iar Harry și Meghan vor sta la Sandringham, posibil cu mama ducesei, Doria.
O sursă a declarat, însă, pentru Daily Mail: "Veștile despre Crăciun sunt greșite. Toți vor fi în Norfolk anul acesta."

Surse bine plasate în anturajul casei regale au spus pentru ziarul citat că nu există nicio ruptură între cele două cupluri, dar au confirmat că ducesele nu sunt apropiate și că au existat tensiuni "de culise". Totodată, sursele au insistat că frații sunt în continuare apropiați și că ar fi greșit ca decizia lui Harry și Meghan de a se muta să fie pusă pe seama divergențelor dintre două cumnate.

Anul trecut, Harry și logodnica lui de atunci, Meghan, au petrecut Crăciunul cu William și Kate la casa acestora din Norfolk, Anmer Hall, de pe domeniul Sandringham, cei patru alăturându-se familiei regale pentru slujba religioasă și pentru masa de Crăciun.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod