Ce-și mai poate dori o asemenea femeie? Eva Herzigova arată fabulos la 45 de ani

Cu trei copii, o carieră de succes și un fizic impresionant, vedeta se poate declara împlinită. Ea uimește din nou cu o ședință foto splendidă.

La începutul lunii noiembrie a recreat, pentru marca Yamamay, celebra imagine din campania "Hello Boys", din 1994, pentru Wonderbra, cu care a cucerit întreaga lume. Iar acum revine cu o nouă ședință foto în care arată uimitor - Eva Herzigova este, pur și simplu, uimitoare în noua campanie pentru Yamamay.

Vedeta a pozat pentru campania de Crăciun 2018 a mărcii italiene și pare pregătită pentru sărbători. Supermodelul a pozat în lenjerie de culoare roșie și neagră, iar imaginile dau impresia că sunt făcute în anii '90 - atât de bine arată Herzigova și atât de puțin s-a schimbat de atunci.

La începutul acestei luni, Eva a realizat un pictorial alb-negru pentru Yamamay, în care a pozat în lenjerie intimă, punându-și în valoare silueta impecabilă și aspectul incredibil de tânăr.

Legendarul model de origine cehă a cunoscut celebritatea cu mai bine de două decenii în urmă, ca emblemă a brandului Wanderba, iar de atunci Eva a fost protagonista mai multor campanii și prezentări, colaborând cu nume prestigioase din industria modei, precum Harper's Bazaar, Vogue și Louis Vuitton.

În 2013, Eva Herzigova a dezvăluit că unul dintre trucurile simple pe care le foloseşte pentru a-şi menţine frumuseţea este...

vodca. Ea a declarat într-un interviu recent că obișnuiește să folosească această băutură pentru a-şi decolora părul. "Dacă beau vodcă în fiecare noapte? Singura mea doză de vodcă zilnică este aceea care pe o folosesc pentru a-mi decolora părul... Şi este un truc care chiar funcţionează", a mărturisit ea pentru ediția franceză a revistei Marie Claire.

Vedeta a adăugat că odihna stă la baza aspectului său tineresc. "Cel mai bun truc al meu de înfrumusețare? Nu stau niciodată prea mult la soare, beau multă apă, multă odihnă și faptul că mă simt iubită!", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod