Două lumi paralele: Linia firavă dintre bine și rău

Un artist digital ne arată cât de fragilă este linia dintre două lumi: una în care pacea și libertatea sunt ceva normal și una în care domnesc dezastrul și disperarea.
Uğur Gallen trăiește în Turcia, în apropiere de una dintre cele mai periculoase regiuni din lume, Siria. Contrastul dintre cele două țări este uriaș și reflectă două lumi opuse. El înțelege foarte bine cât de subțire și sensibilă este limita dintre pace și război, dintre bogați și săraci sau dintre fericire și durere.

Această realitate l-a inspirat pe artistul turc să o prezinte în imaginile pe care le editează cu ajutorul Photoshop, compuse din alăturarea a două fotografii ce contrastează puternic.

Uğur și-a mai prezentat alte lucrări pe Bored Panda, iar acum revine cu o nouă serie foarte sugestivă.
Mesajul lucrărilor sale este simplu și percutant - limita dintre bine și rău este atât de firavă, bucurați-vă de pace și libertate, căci alții nu mai speră la ele. Iată câteva dintre noile lui compoziții, prezentate pe Instagram!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod