Prințul Harry și Meghan Markle au ales nașii copilului: George Clooney și soția sa

George și Amal Clooney le-au spus rudelor că se numără printre nașii copilului pe care Meghan Markle îl va naște în primăvară.

Cum era de așteptat, primul copil al prințului Harry va avea nași celebri și influenți. Printre aceștia se vor număra și George Clooney și soția lui, Amal Clooney. Cuplul a devenit foarte apropiat de Harry și Meghan, iar botezul copilului ar pecetlui în cel mai frumos mod această relație de prietenie.

Potrivit Daily Mail, actorul în vârstă de 57 de ani și-a anunțat rudele care trăiesc în Augusta, Kentucky, că va fi nașul de botez al copilului pe care îl va naște Meghan Markle.

Un văr al starului a dezvăluit pentru ziarul britanic că George ar fi un naș foarte bun pentru bebelușul ducilor de Sussex: "Va fi un naș grozav, tot ce face e minunat, e un tip bun", a spus acesta.

George și Amal, o avocată britanică specializată în drepturile omului, sunt prieteni foarte buni cu Meghan Markle și socializează constant cu ducii de Sussex. Nu doar că ei au fost la nunta lui Harry, dar după ceremonia din luna mai, prințul și fosta actriță au fost invitați la vila pe care Clooney o deține pe malul lacului Como, în Italia, unde i-au cunoscut pe gemenii starului, Ella și Alexander.

"Amal și Meghan sunt prietene de mai mulți ani, iar astfel Harry și George au devenit amici.
Sunt mai apropiați de cât știe presa"
, a spus un prieten apropiat al celor două cupluri.

Sursa a spus că George a anunțat câțiva oameni că se va număra printre cuplurile care au fost rugate să joace acest rol important în viața copilului lui Harry și Meghan.

Ca o confirmare a prieteniei lor strânse, Harry și Meghan sunt așteptați la un dineu, luna viitoare, pe care George și Amal Clooney îl vor organiza în casa lor din Londra, la care vor fi mulți invitați celebri, printre care și soții Obama.


Nu numai legăturile lui George Clooney l-au pus pe acesta pe lista nașilor aleși de ducii de Sussex. Vărul starului, Ben, a confirmat că și Amal are un rol, întrucât Meghan o consideră un model: "Amal este frumoasă și minunată, și este un mare câștig pentru familia noastră. O iubim de când am cunoscut-o prima oară. A tras lozul câștigător cu ea", a spus el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod