Actorul Sebastian Stan, cursă pe scuter cu o actriță irlandeză: Amândoi erau dezbrăcați!

Cei doi nu au făcut o demonstrație de exhibiționism, ci au filmat o scenă pentru un nou film în care joacă.
Actorul de origine română Sebastian Stan - care a jucat în franciza cinematografică "Căpitanul America/Captain America" - şi actriţa irlandeză Denise Gough au făcut o cursă pe scuter, nud, prin Atena.

Potrivit tabloidului online american TMZ, Sebastian Stan şi Denise Gough au filmat astfel pentru un nou lungmetraj în care joacă, "Monday". Din fotografiile distribuite de agenția IMP Features se vede că scuterul era fixat pe o platformă tractată de o mașină, în timp ce echipa de producție filma scena repsectivă.

"Monday" redă povestea de dragoste a doi americani cu tendinţe autodistructive, aflaţi în Grecia. Lansarea lungmetrajului regizat de Argyris Papadimitropoulos va avea loc anul viitor.

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană. El a jucat alături de Matt Damon în "Marţianul", producție nominalizată la şapte premii Oscar, iar în "Lebăda Neagră" a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel, notează Mediafax.

Stan a jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american "Gossip Girl", dar şi în lungmetrajul "I, Tonya", de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia "Captain America" a deținut un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din "Captain America" l-a reluat şi în franciza "Avengers".

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanţa. S-a mutat la Viena, împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la vârsta de 10 ani a primit primul său rol într-un film, în "71 fragments of a Chronology of Chance", de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai târziu, familia a plecat în SUA şi s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian Stan a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod