Cum să porți corect dresul. Trucurile lui Kate Middleton

Dresul nu mai este la modă de foarte mulți ani, dar cu toate acestea, uneori se dovedește a fi foarte util. Kate Middleton este obligată de regulile de etichetă regală să poarte dres și reușește să arate întotdeauna impecabil.
Există numeroase dezbateri cu privire la modul în care se poartă corect dresul. Sunt multe reguli care trebuie respectate, iar femeile au ales să renunțe la dres, fiind în prezent considerat demodat sau chiar de prost gust.

Dar Kate Middleton este motivul pentru care acest lucru începe să se schimbe. Ducesa de Cambridge demonstrează că poți arăta impecabil atunci când ”trebuie” să porți dres.

Una dintre cele mai mari probleme când vine vorba de purtarea dresului este aceea că nu orice pereche de dres este frumoasă, indiferent cât ar costa. Chiar și modelele scumpe pot avea un aspect neplăcut lucios sau, din contră, prea mat. Rezultatul? Picioare care par din plastic sau din lemn...

Se pare că soția Prințului William a găsit secretul succesului: dresul foarte subțire, de culoarea pielii, care pare aproape invizibil, fără să aibă un aspect lucios.
Kate poartă de obicei dres 7 den, ceea ce înseamnă că este foarte subțire. 

Ducesa alege un brand britanic, numit John Lewis, care oferă dresuri cu aplicații din silicon pe talpă, ce previn alunecarea. Este un detaliu foarte util, având în vedere că vedetele, inclusiv Kate, poartă pantofi cu un număr mai mare pentru a rezista întreaga zi pe tocuri înalte. 

Kate Middleton poartă dres la fiecare apariție publică, fiind una dintre regulile vestimentare impuse femeilor din Familia Regală Britanică. Se pare că Regina Elisabeta a II-a insistă ca această regulă să fie respectată, iar Kate, ca viitoare regină, trebuie să se conformeze. Pentru o persoană de rând, însă, purtarea dresului este o opțiune. 

Iată cum să porți corect dresul:

Poartă dres când îți este frig

Dacă porți o fustă sau o rochie într-o zi răcoroasă, atunci este o idee bună să porți dres. În ciuda faptului că este subțire, dresul poate oferi o oarecare izolare termică datorită fibrelor de nailon.
De asemenea, poți alege și dres mai gros, opac, dar numai dacă se potrivește cu ținuta pe care o porți. 

Ce culori de dres să alegi

Dresul clasic, de culoarea pielii, este o variantă pe care să o alegi atunci când nu știi ce să porți. Dar pentru a evita efectul de picioare lucioase sau mult prea mate, ai grijă să alegi un dres de foarte bună calitate. Cele subțiri sunt aproape invizibile.

În ceea ce privește dresul negru, este de preferat să alegi unul semitransparent, care îți pune picioarele în evidență mult mai bine decât unul opac. Mai poți alege dresurile în culori neutre precum gri, maro, bej etc. Dresul alb este de evitat și nu este indicat să-l incluzi în ținutele tale.

În afara nuanțelor neutre, mai poți purta dresul colorat. Dar este un look riscant, mai ales dacă nu știi exact cum să-l asortezi.
Purtând un dres colorat, picioarele vor deveni punctul focal. Dacă ai picioarele groase sau scurte, optează pentru culori închise, așa cum sunt mov, roșu burgund, bleumarin sau verde închis. Atunci când vrei să obții un look statement și alegi dresuri în culori intense, este esențial să porți pantofii potriviți. Picioarele tale vor părea mai scurte dacă dresul este prea închis sau prea deschis față de culoarea pantofilor, pentru că par să se termine la nivelul gleznei. De aceea este de preferat să alegi dresuri colorate în nuanțe mai închise, care se potrivesc cu pantofii de culoare închisă.

Se poartă dres cu pantofi decupați?

Purtarea dresului cu pantofi deschiși în partea din față este una dintre cele mai aprinse controverse în ceea ce privește această piesă vestimentară. În mod obișnuit, nu este recomandat să faci o astfel de asociere.
Sandalele, pantofii decupați în lateral și cei deschiși la vârf nu ar trebui purtați cu dres. Iar acest lucru este valabil și pentru ținutele elegante și evenimentele speciale din sezonul rece. Dar dacă preferi să porți dres cu o astfel de pereche de pantofi, există varianta dresului decupat în zona degetelor, special conceput pentru încălțăminte de acest tip.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod