Kate Middleton și Prințul William vor petrece Crăciunul cu Harry și Meghan Markle. Va funcționa planul pentru marea împăcare?

Cei patru duci vor petrece Crăciunul împreună. Va fi o primă ocazie de a detensiona relația lor


Sunday Mirror a dezvăluit recent că asistenta personală a lui ducesei Meghan, Melissa Toubati, a demisionat după numai șase luni cu ochii în lacrimi, din cauza stresului copleșitor. "Munca ei a fost foarte presantă și în cele din urmă s-a dovedit a fi prea mult. A îndurat multe. Meghan a pus multă presiune pe ea și a ajuns să plângă. Melissa este o profesionistă și își face fantastic munca, dar lucrurile au luat-o razna și a fost mai simplu pentru ele să meargă pe drumuri diferite", a spus o sursă apropiată de femeia în vârstă de 39 de ani.

Potrivit sursei amintite, Meghan obișnuia să-și asalteze echipa cu cereri și instrucțiuni trimise prin e-mail încă de la ora 5.00 dimineața.

Intuind, din experiență, situația prin care trece Meghan Markle acum, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a dat câteva sfaturi.

"Ca și mine, Meghan probabil că nu a visat niciodată că va avea o astfel de viață, iar presiunea pe care o simți dinspre tine și dinspre alții te poate apăsa mult uneori. Așa că cel mai bun sfat pe care i-l pot da e să aibă răbdare și să nu se grăbească să facă ceva", a spus soția lui Barack Obama pentru revista Good Housekeeping.

Zvonurile despre ruptura dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-au întețit în luna noiembrie. O sursă a declarat că a văzut-o pe Kate cu ochii în lacrimi după o discuție în contradictoriu cu Meghan.

O altă sursă a declarat că diferența dintre cele două cumnate are, de asemenea, un rol însemnat în răcirea relației lor: "Kate și Meghan sunt oameni diferiți și nu au prea multe în comun, dar fac eforturi de a merge mai departe."

Despre Meghan Markle s-a spus că este obișnuită să obțină tot ce vrea, iar stilul ei a creat deja tensiune în familia regală.
"E o femeie care a trăit 30 de ani într-un fel, a fost o actriță cu ceva succes, are propriile cauze umanitare și cercul ei de prieteni. Este foarte autosuficientă. Să înțeleagă felul în care funcționează Curtea, diferențele, politica și faptul că există o anumită ordine strictă îi va lua ceva timp lui Meghan", a spus sursa. "Ea își spune imediat părerile, iar Harry are un stil foarte dictatorial, ceea ce nu ușurează lucrurile uneori. Dar, deși sunt unele tensiuni în culise, Kate este destul de imperturbabilă și nu s-a întâmplat nimic rău care să-i facă pe Harry și Meghan să plece. Oamenii sunt încântați să-i vadă fericiți. Adevărul este că nu-i destul loc la Palatul Kensington pentru ei și știu că se gândesc la Windsor ca la o posibilitate încă dinainte de nuntă", a precizat sursa menționată."

Conform Daily Mail, printre membrii familiei regale care insistă pentru o împăcare cât mai rapidă între cele două cupluri se numără și Prințesa Eugenie, care s-a supărat după ce Meghan și Harry au lipsit de la recepția de nuntă pe care ea și soțul său, Jack Brooksbank, au organizat-o după ceremonia de la Capela St.
George. Harry și Meghan se pregăteau atunci să plece în turneul din Australia, dar au profitat de ocazie și au anunțat la nunta Prințesei Eugenie că vor avea un copil.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor muta la conacul Frogmore înainte de a deveni părinți, în primăvara anului viitor. Lucrările de amenajare a noii reședințe a ducilor de Sussex au început deja, iar Harry și Meghan, precum și cei doi câini și copilul care se va naște, vor avea la dispoziție cinci camere, nu zece, cum s-a anunțat inițial. Una din camere va fi rezervată pentru mama ducesei, Doria Ragland, atunci când aceasta va veni din SUA ca să-i viziteze, acesta fiind un alt motiv pentru care ei au vrut să se mute, iar bona și ofițerul de protecție vor avea și ei spațiile lor.

Cheltuielile de renovare vor fi suportate parțial de contribuabili, prin Fondul de Suveranitate, bani dați Reginei de către guvern pentru spațiile locative și pentru finanțarea lucrărilor sale.
Lucrările vor fi supravegheate îndeaproape de cuplul princiar, deși în mod sigur Harry și Meghan nu vor coordona singuri tot proiectul.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod