Halle Berry e într-o formă de zile mari la 54 de ani: Imaginea cu care a ridicat pulsul pe Instagram

Puține femei celebre pot rivaliza cu Halle Berry în privința siluetei și a formei fizice. Pasionată de fitness, vedeta face din nou senzație cu o imagine postată pe Instagram.

Cu aproape 20 de ani în urmă, Halle Berry arăta fantastic în bikini și cu un cuțit la cingătoare, în celebrul costum de baie portocaliu din "Die Another Day", filmul din seria James Bond. Și știți ce? Am ajuns în 2021 și această femeie e neschimbată: la 54 de ani arată de parcă ar avea cu 20 mai puțin. Pasiunea ei pentru fitness este impresionantă și fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele de socializare provoacă admirație.

Efectul artelor marțiale


Același lucru s-a întâmplat luni, când actrița americană a postat pe Instagram o imagine în care apare în timp ce face exerciții. Îmbrăcată colanți în nuanță burgund și un top asortat care îi scoteau în evidență corpul perfect lucrat, cu pletele lăsate pe umeri și cu un machiaj minimalist, Halle Berry arăta impresionant. "O nouă săptămână, noi obiective de fitness!", a scris ea.

Ca și cum fitness-ul nu era de ajuns, Halle Berry a mai descoperit o pasiune: artele marțiale. Ea spune că această disciplină sportivă îi completează pregătirea fizică și a dus-o la un nivel superior de rezistență.

Actrița și-a îndemnat fanii să i se alăture în aventura descoperirii artelor marțiale.

"Acestea mă țin sănătoasă și sunt încântată să vi le prezint... Spuneți-mi ce credeți."

Halle Berry a dezvăluit luna trecută pentru People care este programul ei de fitness de la izbucnirea pandemiei de COVID-19. "Mi-am făcut o misiune de a găsi timp în fiecare zi pentru a exersa, pentru a lucra și pentru a fi mamă. Cred că în timpul pandemiei este ușor să uităm de timpul din fiecare zi în care trebuie să fim activi pentru că nu mai putem face lucrurile pe care eram obișnuiți să le facem și e mai greu să descoperim moduri de a le practica acasă", a explicat ea.

"Trebuie să muncesc în fiecare zi. Trebuie să mă gândesc la ce mănânc, cum fac mișcare și la toate modurile în care pot lucra din greu pentru a fi cât de mult pot alături de copiii mei"
, a continuat vedeta.

"Sunt în cea mai bună formă din viața mea"


În 2018, vedeta declara pentru Us Weekly că se simte mai bine ca oricând. Și lucrurile nu s-au schimbat de atunci. "Sunt în cea mai bună formă din viața mea", a spus ea, explicând că unul dintre factorii acestei reușite este dieta ketogenică, bazată pe grăsimi, proteine și carbohidrați, și antrenamentele de fitness pe care le face aproape zilnic.

Un alt rol esențial în evoluția actriței îl are antrenorul personal cu care Berry lucrează de mai bine de trei ani, Peter Lee Thomas, cel care îi ridică tot timpul provocările la sală.

Vedeta a declarat că el i-a schimbat viața și este "arma ei secretă".

Peter a spus că actrița reprezintă un caz special: "Este una dintre persoanele care, chiar și atunci când doarme doar o oră sau două, își termină treaba, fără să cauze scuze pentru a nu se antrena", a explicat el.

Antrenorul a dezvăluit pentru E! News care este secretul aspectului incredibil al actriței: "Are o listă pe care bifează lucrurile pe care le urmăreşte şi avem un plan de luptă. Dacă puteţi să credeţi, facem un pic de box, un pic de kick boxing, puţin Muay Thai... O lucrez pe aceste aptitudini şi mai face rezistenţă şi încălzire."



"Lucrează cu kettlebells (greutăţi cu mânere, n.r.)  ganterele, cu halterele, ridică greutăţi, sprintează în timp ce împinge lucruri grele, trage multe lucruri. Este un mod foarte dinamic de a porni metabolismul oricui", a adăugat antrenorul.

Mesaj pentru doamne

Cei doi se pregătesc împreună cinci zile pe săptămână, iar antrenorul actriţei a ţinut s-o laude pe Halle Berry pentru seriozitatea cu care se pregăteşte, fără să se plângă sau să încerce să evite provocările dificile: "N-am întâlnit niciodată pe nimeni care să muncească atât de mult şi să se antreneze din greu, este atât de rezistentă.
A devenit mai rapidă, mai puternică şi mai atletică.

N-am întâlnit pe cineva care să poată face ce a făcut ea", a spus Lee Thomas.

Halle Berry a explicat că exercițiile cardio sunt esențiale pentru pregătirea sa fizică. "Pentru mine, exercițiile cardio sunt o parte esențială din antrenamentele mele, cred că niciun regim fitness nu este complet fără ele", a spus ea. "Cardio și sănătatea inimii pot merge împreună; ajută la pomparea eficientă a sângelui în întreg corpul, echilibrând presiunea sanguină și reducând rata bătăilor inimii", a explicat vedeta.

Citește și: 17 femei celebre trecute de 40 de ani care cuceresc orice bărbat

Actrița spune că printre avantajele exercițiilor cardio se numără îmbunătățirea memoriei, îmbunătățirea circulației sanguine, o piele mai sănătoasă, controlul zahărului din sânge și o mai bună oxigenare a organismului, astfel că mușchii pot lucra din ce în ce mai bine.

Halle Berry a mai scris că exercițiile de tip cardio reduc oboseala și reglează respirația, pe lângă arderea unui număr semnificativ de calorii.



"Așa că, doamnelor... Apucați-vă de alergare și de sărituri - Haideți!"
, și-a îndemnat ea admiratoarele.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod