30 de vedete care iubesc pisicile: Imaginile adorabile pe care lumea trebuie să le vadă

Oricât de influente sunt vedetele, au și ele „nașul“ lor: se știe că pisicile pot supune pe oricine le adoră, iar aceste staruri n-au rezistat atracției pe care o exercită aceste animale superbe.

Vedetele au și ele, ca orice om, slăbiciunile lor. Iar când una dintre acestea este un animăluț grațios, pufos, irezistibil de drăguț, de care ești iremediabil îndrăgostit, atunci statutul special al oricărei celebrități se topește în fața acestei creaturi atotputernice și atotstăpânitoare: pisica.

Multe staruri iubesc pisicile și, așa cum se întâmplă în orice cămin în care pătrunde o felină, raportul de putere se inversează și în casele de milioane de dolari ale celebrităților: obișnuite să aibă tot ce-și doresc și să fie servite prompt și ireproșabil, vedetele devin supusele pisicilor lor, pe care le răsfață neîncetat.



Schimbul e convenbabil - oricine are o pisică știe că ele sunt cel mai bun remediu după o zi grea sau după o veste proastă. Și cum viața de vedetă nu-i deloc ușoară, criticile și munca grea sunt mult mai ușor de suportat în compania celui mai bun prieten. Într-o lume divizată de politică și de opinii exprimate agresiv, pisicile unesc oamenii și fac ca totul să devină neînsemnat pe lângă ele.

Molly DeVoss, antrenoare de pisici (da, este posibil!) și specialist în comportamentul pisicilor, fondatoarea platformei "Cat Behavior Solutions" a explicat pentru Bored Panda de ce ne fascinează aceste feline: "Cred că oamenii sunt atrași în general de pisici pentru că sunt frumoase și misterioase.
Pisicile sunt și mai ușor de întreținut decât câinii și asta atrage mulți iubitori de animale."


Cât despre vedetele care adoră pisicile, Molly crede că se formează o legătură specială între niște oameni foarte talentați în exprimarea emoțiilor și animalele pe care mulți le percep greșit: "Ei apropie speciile mai mult, în special pentru cei care cred că pisicile sunt distante și nerecunoscătoare."

"Când văd o că o vedetă are o pisică, fanii își pot dori și ei una care să arate la fel", a mai spus experta.

Citește și: Ce se întâmplă în natură când animalele sunt lăsate în pace.
30 de imagini magice


"Se crede că iubitorii de pisici sunt în general introvertiți și sensibili, dar așa cum puteți vedea din galeria vedetelor care au pisici, nu este adevărat. Eu însămi sunt o extrovertită și toată viața mea se desfășoară în jurul pisicilor", a adăugat Molly.

Bored Panda a publicat o serie de imagini adorabile care demonstrează că pisicile preiau puterea și în casele vedetelor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod