Enrique Iglesias și Anna Kurnikova, mai fericiți de când au gemeni: „Sexul e mai bun ca niciodată, asta avem la micul dejun“

Cântărețul a povestit cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit tatăl a doi gemeni: sexul e mai bun, iar el este un șofer mai prudent acum.

De când au devenit părinți de gemeni, totul s-a schimbat pentru Enrique Iglesias și Anna Kournikova și important este că în bine. Cântărețul în vârstă de 43 de ani și fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 37 de ani, au doi gemeni, Nicholas și Lucy, născuți în decembrie 2017. Iglesias susține acum că viața lor sexuală este mai bună: "Sexul e mai bun ca oricând - asta avem la micul dejun", a declarat el în emisiunea de televiziune Lorraine transmisă de postul britanic ITV.

Cum este viața de părinte pentru Enrique Iglesias? Totul e minunat, spune el: "Mă simt incredibil.

Este unul dintre cele mai tari sentimente din lume. Dacă m-a schimbat? Conduc mai încet. Mă gândesc de mai multe ori dinainte la lucrurile stupide pe care sunt pe cale să le fac - sunt mai responsabil."

"Sunt suficient de norocos că sunt în punctul acesta din cariera mea în care pot să-mi fac programul și să nu stau departe de casă mai mult de două săptămâni legate, iar asta e bine", a adăugat el.

Întrebat dacă crede că Lucy și Nicholas vor dori să fie cântăreți când vor fi mari, artistul a răspuns că orice este posibil: "Vreau să facă ceea ce le aduce fericirea.
Vreau să fiu un tată cool și să-i las să aleagă."


Fiul legendarului cântăreț spaniol Julio Iglesias, în vârstă de 75 de ani, a negat că zvonurile despre căsătoria sa cu Anna Kurnikova, dar a admis că îi place ca în viitor să facă nunta. "Când ești de ceva timp cu cineva, așa cum sunt eu, e ca și cum ai fi căsătorit. Nu, nu sunt. Dar mi-ar plăcea să ne căsătorim, poate în viitor. Acum am copii, așa că am mintea ocupată mai mult decât acum cinci sau zece ani", a explicat Enrique.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod