Enrique Iglesias și Anna Kurnikova, mai fericiți de când au gemeni: „Sexul e mai bun ca niciodată, asta avem la micul dejun“

Gemenii le-au schimbat viața lui Enrique Iglesias și iubitei sale, Anna Kurnikova


Nu este prima oară când Iglesias vorbește despre viața sa sexuală, notează Daily Mail. "Acum am parte de mai mult sex decât oricând. Nu s-a redus", a declarat el recent, adăugând că se bucură să o vadă pe Anna că a devenit mamă: "Ca orice cuplu, trecem prin bune și rele și nu e totul mereu perfect. Dar este perfect într-un fel. E incredibil să o văd o mamă atât de bună. E incredibil să vezi o mamă făcând ceea ce face, când instinctul de mamă intră în acțiune."

Iglesias şi Kurnikova sunt împreună de 16 ani, dar au fost întotdeauna extrem de discreţi privind relaţia lor.

În vară, ei au postat pe rețelele de socializare mai multe imagini și înregistrări video cu gemenii lor, după o perioadă în care sarcina dublă a fostei tenismane a fost ţinută în cel mai mare secret. S-a ajuns chiar să se speculeze că micuţii au fost aduşi pe lume de o mamă purtătoare, lucru pe care familia Iglesias l-a respins tranşant. S-a aflat că Anna Kournikova a fost însărcinată cu gemeni, numai după ce Lucy şi Nicholas s-au născut, notează Agerpres.

Kournikova a născut pe 16 decembrie anul trecut, într-un spital din Miami (SUA).

Fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, în vârstă de 75 de ani, Enrique Iglesias a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii.
"Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum "Bailando", "Ring my bells", "Hero", "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not în love", notează Mediafax.

Fosta jucătoare de tenis de origine rusă Anna Kurnikova, devenită vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internaţională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin, nu a câştigat niciun turneu WTA.
Kurnikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod