Mădălina Ghenea, apariție splendidă pe covorul roșu, la Roma

Românca a avut o apariţie răvăşitoare la Festivalul de Film de la Roma. Ea a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol.

Mădălina Ghenea (30 de ani) i-a cucerit pe italieni cu apariţia pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Roma. Ea a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol, semnată de Zuhair Murad.

Vedeta a purtat o rochie a acestui designer și la ediția de anul trecut a Festivalului de film de la Cannes. Modelul și actrița româncă și-a completat ținuta cu sandale argintii, o brăţară şi o curea în aceeaşi nuanţă.

Mădălina a fost prezentă în mai multe zile ale festivalului ce se desfăşoară în perioada 19-28 octombrie.

Ea a declarat că îi este recunoscătoare țării în care trăiește și lucrează acum: "Datorez totul Italiei. Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special."

Noul film în care ea joacă, "All you ever wished for", este o coproducţie italiano-americană regizată de Barry Morrow, câştigător al unui Oscar pentru celebra peliculă "Rain Man", va avea premiera în 2019.



Mădălina Ghenea s-a pozat cu renumitul regizor american Martin Scorsese, în vârstă de 75 de ani, premiat la Roma pentru întreaga sa carieră.

"O mare onoare", a scris românca pe pagina sa de Facebook, lângă imaginea în care apare cu Scorsese.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod