Mădălina Ghenea, apariție splendidă pe covorul roșu, la Roma

de Daniel Dumitrescu, 24 Octombrie 2018

Românca a avut o apariţie răvăşitoare la Festivalul de Film de la Roma. Ea a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol.

Mădălina Ghenea (30 de ani) i-a cucerit pe italieni cu apariţia pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Roma. Ea a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol, semnată de Zuhair Murad.

Vedeta a purtat o rochie a acestui designer și la ediția de anul trecut a Festivalului de film de la Cannes. Modelul și actrița româncă și-a completat ținuta cu sandale argintii, o brăţară şi o curea în aceeaşi nuanţă.

Mădălina a fost prezentă în mai multe zile ale festivalului ce se desfăşoară în perioada 19-28 octombrie. Ea a declarat că îi este recunoscătoare țării în care trăiește și lucrează acum: "Datorez totul Italiei.

Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special."

Noul film în care ea joacă, "All you ever wished for", este o coproducţie italiano-americană regizată de Barry Morrow, câştigător al unui Oscar pentru celebra peliculă "Rain Man", va avea premiera în 2019.Mădălina Ghenea s-a pozat cu renumitul regizor american Martin Scorsese, în vârstă de 75 de ani, premiat la Roma pentru întreaga sa carieră. "O mare onoare", a scris românca pe pagina sa de Facebook, lângă imaginea în care apare cu Scorsese.Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod