Zici că e fotomodel: Caroline Wozniacki, ședință foto în costum de baie

Jucătoarea de tenis daneză în vârstă de 28 de ani strălucește într-un pictorial publicat de revista Haute Living Miami.

Înainte de debutul la Turneul Campioanelor, Caroline Wozniacki a oprit puțin antrenamentele și a acordat un interviu revistei Haute Living Miami, în care vorbește despre relația cu logodnicul ei, David Lee. Ea a fost și protagonista unui pictorial superb, în care apare sub duș, dar într-un costum de baie Louis Vuitton cu un design sexy. Vedeta a profitat de ședința foto pentru a-și etala inelul de logodnă.

Întrebată de ce îi place să poarte bijuterii în timp ce joacă tenis, Wozniacki a răspuns: "Cred că diamantele și bijuteriile condimentează mai mult lucrurile chiar și poți să fii elegantă și să te simți drăguță chiar și atunci când faci sport - îmi place că le poți purta sau le poți da jos."

Bijutera sa preferată este inelul de logodnă dăruit de iubitul ei, fostul jucător de baschet din NBA David Lee, decorat cu un diamant de 8,88k, pe care acersta l-a ales special.

"David a reușit ceva uimitor alegându-l, așa că e normal, este cel mai de preț diamant pe care îl am", a spus ea. "Numărul meu favorit este 8, iar el s-a străduit și a găsit inelul perfect pentru mine. A fost superdrăguț", a adăugat vedeta.

În imaginea de pe coperta publicației, în care poartă o rochie roșie, Caroline Wozniacki poartă un colier cu diamante și o brățară pe care i le-a dăruit iubitul ei.

Una dintre cele mai elegante jucătoare de tenis, Caroline are o pasiune pentru ținutele de designer, iar când nu joacă tenis poartă haine semnate de Victoria Beckham și Stella McCartney.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod