Zici că e fotomodel: Caroline Wozniacki, ședință foto în costum de baie

Caroline știe să pozeze ca un model


Cum activitatea sportivă îi ocupă tot timpul, daneza nu a reușit încă să se lanseze în lumea modei, deși demonstrează că ar avea ceva de spus în acest sector. Ea își va face debutul ca designer în acest an, urmând să lanseze o gamă de ochelari de soare în colaborare cu brandul OVVO. Colecția se va numi OVVO x Caroline Wozniacki. "Întotdeauna am fost o mare iubitoare a ochelarilor de soare. Cred că îți permit să arăți super-elegant și să adaugi ceva look-ului tău", a declarat sportiva.

Caroline a mai spus în interviul publicat de Haute Living Miami că deși nu are alte planuri în afara colecției de ochelari de soare, este deschisă oricăror oportunități din lumea modei.

"Nu m-aș opune, ar fi distractiv. Ar trebui să mi se potrivească perfect cu ceea ce mă pasionează și urmăresc, dar cu siguranță iau și altceva în calcul pentru viitor", a declarat ea.

La începutul lunii octombrie, Caroline Wozniacki a cucerit al 30-lea titlu în circuitul WTA, după ce s-a impus în finala turneului de la Beijing, dotat cu premii în valoare de 8,28 milioane dolari, în faţa letonei Anastasija Sevastova (Nr.20), cu 6-3, 6-3. Învingătoare la Australian Open, în ianuarie, primul său titlu major, Wozniacki şi-a adjudecat pentru a doua oară titlul la Beijing, după cel din 2010.

Daneza, locul 3 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-2, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 5 WTA, în etapa a doua a Grupei Albe a Turneului Campioanelor.
Caroline Wozniacki s-a impus după un meci care a durat două ore şi 19 minute. Deţinătoarea trofeului, Wozniacki a pierdut primul meci din grupă, scor 2-6, 4-6, cu o altă jucătoare din Cehia, Karolina Pliskova, locul 8 WTA.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod