Efectul sărbătorilor: Cindy Crawford a făcut burtică

Cindy Crawford a avut parte de un final de an agitat


La 52 de ani, Cindy Crawford este considerată de specialişti şi de presă un exemplu pentru stilul de viaţă, pentru menţinerea aspectului fizic şi pentru mentalitatea sănătoasă despre înaintarea în vârstă. "În fiecare an, le spun copiilor că mă retrag din activitate. Este o glumă care circulă în familia noastră. Dar, în fiecare an, apar noi oportunităţi care mă surprind extraordinar de plăcut", a scris supermodelul pe Instagram, în februarie 2016.



"Chiar dacă este adevărat că acum sunt mult mai dornică să mă concentrez pe propria afacere, să îmi dedic timpul mai mult prietenilor şi familiei, încă nu fac anunţuri privind decizii de retragere. Am avut o mare plăcere să fi făcut parte din industria modei în ultimii 30 de ani, iar această perioadă m-a învăţat ceva - niciodată să nu spun niciodată", a subliniat ea.

"Cu trecerea timpului, sunt chiar mai încântată de corpul meu, pentru că este corpul pentru care am depus efort, am o relaţie mai bună cu el.
Din punct de vedere strict estetic, corpul meu arăta mai bine când aveam 22, 23 de ani. Dar nu mă bucuram de el, pentru că eram prea ocupată să îl compar cu al altora"
, a explicat Cindy.

Vedeta şi fostul model şi actualul impresar Randy Gerber s-au căsătorit în 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.

Cindy a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Cindy Crawford a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul supermodelelor din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod