De ce sunt Peştii persoane atât de complicate? 7 motive

Peştii se simt neînţeleşi de ceilalţi şi îşi construiesc relaţii destul de greu.
Au personalităţi dinamice şi pot fi foarte schimbători, tinzând să fie nomazi din punct de vedere social.

De ce sunt Peştii persoane atât de complicate?


Sunt empatici

Peştii dau dovadă de o empatie foarte puternică faţă de ceilalţi în comparaţie cu celelalte zodii. Ei pot detecta chiar şi sentimentele unor persoane necunoscute. Se conectează cu ceilalţi la un nivel superior şi pot interacţiona în mod diferit faţă de celelalte zodii. Cu toate acestea, Peştii par că se detaşează total de emoţiile pe care le trăiesc oamenii din jurul lor, dând impresia că sunt instabili prin prisma schimbărilor lor drastice de dispoziţie.

Sunt hipersensibili

Peştii tind să fie mult prea sensibili, mai ales în raport cu cei apropiaţi.
Când încrederea sau mândria lor este ameninţată, ei suferă. Cu toate acestea, compasiunea de care dau dovadă îi face să nu ia nicio măsură cu privire la acest lucru. De fapt, dacă îi răneşti, vor empatiza cu tine şi vor încerca să te ajute. Vor căuta să găsească nucleul insultei tale şi să te ajute cu problemele pe care le întâmpin, dar vor suferi în tăcere.

Au o personalitate complexă

Peştii acţionează ca o oglindă pentru alţii. Din această cauză, vei vedea că au o personalitate foarte complexă. Ei pot di distractivi, serioşi, timizi sau extrovertiţi, depinde de mediul înconjurător şi de oamenii din jurul lor. Cu toate acestea, ei tind să treacă de la negativism la pozitivism destul de repede.
Dacă nu par să fie într-o dispoziţie prea bună, oferă-le puţin timp şi îşi vor reveni.

Sunt misterioşi

Peştii sunt uşor de abordat, dar îţi va fi extrem de greu să îi cunoşti cu adevărat. Sunt foarte empatici cu ceilalţi, dar nu îi lasă să îi cunoască, sunt rezervaţi. Ei sunt mereu dispuşi să ofere o mână de ajutor  chiar şi unui străin. Pentru a c-i cunoaşte, trebuie să fii cinstit. Ei au abilitatea de a simţi încă de la început dacă este ceva în neregulă. Acţionează sincer şi ei vor simţi acest lucru şi se vor deschide.

Sunt foarte permisivi

Peştii acceptă orice, chiar şi când cineva le greşeşte. Ei vor tolera oamenii din cauza compasiunii şi a puterii lor de înţelegere asupra oricărei situaţii în care se află cineva.
Acest lucru poate fi uneori o problemă. Peştii întâmpină dificultăţi în a vedea răul în ceilalţi şi pot ajunge în situaţii neplăcute dacă au încredere în persoanele care nu merită.

Au o imaginaţie bogată

Peştii tind să permită ca lumea reală şi imaginaţia lor să se amestece. Ei sunt oameni foarte creativi care văd lumea cu totul diferit faţă de ceilalţi. Ei pot fi artişti foarte talentaţi şi au o imaginaţie vastă. Dacă îşi pun mintea cu ceva, pot realiza lucruri uimitoare de-a lungul vieţii.

Ei sunt produsul mediului în care trăiesc

Peştii pot avea foarte multă energie interioară şi apoi se pot prăbuşi foarte repede. Dacă sunt lăsaţi singuri destul de mult timp, ei îşi pot crea propria energie.
Ei sunt reflexia mediului în care trăiesc şi a oamenilor din jurul lor.

Sunt însetaţi de aventură

Peştii caută mereu o nouă aventură. Ei nu se ataşează prea mult de oameni şi adoră să călătorească. Au un stil de viaţă flexibil şi vor să întâlnească oameni noi. Cu toate acestea, le place doar aventura, nu şi compania în călătoriile lor. Se mişcă repede şi nu vor să fie traşi în jos.








Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod