Ducesa americană. Cum arăta Meghan Markle când era adolescentă: 7 imagini nemaivăzute din trecutul ei

Adolescenta Meghan (dreapta), alături de vărul ei, Shawn, și de mama ei, Doria


În alte cadre, ea apare în brațele mamei, Doria, și în cele ale verișorului din partea unchiului ei, Jason. În această imagine, Meghan scoate limba în timp ce privește spre camera foto, îmbrăcată cu pantaloni albaștri și un tricou galben.

O altă fotografie îl arată pe tatăl ei, Thomas, care o ține în brațe, în timp ce toată familia sa se afla la masă, inclusiv frații ei vitregi, Samantha și Thomas Jr., cu care astăzi nu are o relație bună.

Joseph Johnson, unchiul vitreg al ducesei Meghan, cel care a prezentat și prima ei fotografie făcută la câteva ore după nașterea sa, pe 4 august 1981, spune că ea a fost un copil deosebit.

"Mereu a fost un copil special și foarte fericit", a spus bărbatul în vârstă de 69 de ani, fratele vitreg al Doriei, mama lui Meghan.

Deși până acum exista percepția că Meghan Markle a avut o copilărie dificilă, marcată de neînțelegerile dintre părinții săi care au divorțat când ea avea șase ani și de gelozia surorii mai mari, imaginile arată că, de fapt, toți arătau destinși, zâmbeau și se simțeau bine, ca într-o familie unită. Și potrivit unchiului Johnson, camera foto nu minte.
El a povestit cum Meghan se juca cu copiii lui, Jason, Shawn și Jarred când se întâlneau și se distrau de minune. În adolescență, ieșea cu ei în Fresno, localitate situată la trei ore distanță de Los Angeles, unde ea a crescut, și își petreceau împreună serile, a scris Daily Mail.

Noua serie de imagini din trecutul ducesei au fost publicate într-un moment în care sarcina sa se apropie de termen. Palatul Kensington nu a anunțat data exactă la care va naște Meghan Markle, eveniment care este așteptat să se producă la finele lui aprilie sau la începutul lunii mai, dar Daily Mail scrie că nașterea a ajuns în faza în care poate surveni în orice moment.

Se pare că Meghan Markle nu va naște la clinica unde cumnata ei, Kate Middleton, a adus pe lume cei trei copii ai săi, ci la o clinică privată din Windsor.
Surse citate de Daily Mail susțin că ducii de Sussex ar dori o naștere cât mai intimă și din acest motiv nu ar lua în calcul clinica din aripa Lindo a spitalului St Mary, din Paddington. Kate Middleton i-a adus pe lume aici pe George (cinci ani), Charlotte (trei ani) și Louis (11 luni). 


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod