Moment amuzant din viața de mamă: Cum mănâncă un măr fără să o vadă copilul pe care îl ține în brațe - VIDEO

O femeie se preface că se uită la televizor pentru a se ascunde de fiul ei în timp ce ce mănâncă un măr. Imaginile amuzante au devenit virale.

Somnul și masă liniștită sunt de multe ori obiective greu de atins în viața unei mămici; copiii sunt mereu pe primul lor și cu toate acestea parcă nu nu mai rămâne nici măcar o fărâmă de timp pentru ca mama să se mai ocupe și de ea. Dar o femeie este foarte hotărâtă să mănânce singură, oricât de vigilent este fiul ei.

O înregistrare video foarte amuzantă a surprins momentul în care o femeie mănâncă un măr în timp ce își ține copilul de nouă luni în brațe. De fiecare dată când acesta o aude că mestecă, el întoarce capul spre ea, dar mama lui se oprește imediat și se preface să se uită la televizor.

Băiatul își mută privirea de la mama lui, dar în mintea sa lucrurile nu prea se leagă, așa că atunci când o aude iarăși mestecând, el se întoarce din nou spre ea, dar mama sa "împietrește" imediat. De data aceasta, o prinde cu un obraz umflat, dar aceasta rămâne stană de piatră și îl păcălește din nou.

Înregistrarea video a fost făcută în orașul Huangshi din provincia chineză Hubei, relatează cotidianul britanic Daily Mail

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod