Dragostea din tei: 20 de imagini adorabile cu papagalii de buzunar

Papagalii de Pacific sunt păsări mici, dar cu personalitate mare. Momentele lor de tandrețe sunt încântătoare.
Li se mai spune și "papagali de buzunar" pentru că sunt mici. Cu un penaj în culori pastelate, papagalii de Pacific sunt o atracție pentru orice iubitor de păsări. Fotografa Rupa Sutton are patru exemplare pe care le surprinde în multe momente de tandrețe, iar imaginile sale demonstrează că sunt nu doar niște păsări foarte frumoase, ci și inteligente. "Gașca mea poate s-o ia razna complet, ceea ce e perfect normal pentru niște papagali de Pacific. Se luptă unul cu celălalt în fiecare zi.
Dar când au nevoie, se strâng unul lângă celălalt și au grijă unul de altul"
, a povestit Sutton, citată de site-ul Thinking Humanity.

Când una dintre păsări, botezată Rain, a murit, celelalte - Sprig, Winter și River - s-au strâns una lângă cealaltă, jelindu-și camaradul pierdut.

Relația dintre papagali este foarte strânsă și se observă și în fotografiile făcute de Sutton. De când un nou membru, Willow, s-a alăturat trupei, atmosfera s-a înviorat, iar cei patru tovarăși sunt nedespărțiți.
River și Winter formează un cuplu, iar Spring și Willow sunt cealaltă pereche. "River și Winter nu sunt atât de pasionali ca Spring și Winter... dar relația lor este mai puternică cu fiecare zi. Se pare că există diferite feluri de dragoste și de relații la păsări, ca la noi, oamenii", a explicat fotografa.

Mai multe imagini cu cei patru papagali de Pacific sunt disponibile pe pagina de Instagram creată de Rupa Sutton.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod