Dosar Eva. 7 vedete care s-au pus pe slăbit în primăvara asta. Vezi cum arată!

Primăvara nu aduce doar soare și flori, ci și o grijă în plus: kilogramele nedorite. Pentru vedete, femei sau bărbați, asta e chiar o problemă majoră de imagine. Ținutele tot mai lejere scot în evidență silueta, iar obiectivele nemiloase ale camerelor foto și video le pot transforma imediat în subiecte de cancan.
Câteva personaje cunoscute din showbiz au început din timp lupta cu surplusul de greutate, astfel încât primele zile mai călduroase să nu le prindă cu formele generoase pe care le-au căpătat în ultimele luni. Descoperă ce strategii au adoptat vedetele pentru a da jos cât mai multe kilograme și cât au reușit din ceea ce și-au propus!
1 din 8

Oana Lis a slăbit 20 de kilograme în patru luni

Soţia fostului primar al Capitalei a mărturisit că a slăbit mai mult de nevoie. Ea a descoperit că avea probleme de sănătate și a trebuit să ia repede măsuri.

"În aproximativ patru luni am slăbit. Am mâncat, nu pot să stau nemâncată. Problema e că aveam colesterolul mare, am şi probleme cu inima, iar acum trebuie să îmi fac analizele din nou. Aşa că am slăbit din cauză că aveam probleme de sănătate, nu am slăbit pentru ce ar fi comentat lumea. Erau tot felul de comentarii despre mine, la care Viorel se oftica, se enerva, dar eu nu. Oamenii mă iubesc indiferent dacă sunt grasă sau slabă", a povestit Oana Lis la "Acces Direct".

Ea a a doptat o dietă recomandată de un specialist, însă a recunoscut că i-a fost greu să renunţe la mâncarea care îi place: "Am fost la nutriţionsit. Dar uneori mai mănânc şi la fast food. Am renunţat la dulciuri, mai mănânc o dată pe săptămână. E greu, dar dacă vrei poţi. Am 76 de kilograme şi vreau să mai dau jos încă vreo 5 kilograme, pentru că vine vara, mergem la plajă."

Strategia pe care a aplicat-o și care a dat rezultate în cazul ei a fost un mix ușor de regimuri, dar cel mai important element a fost micul dejun, peste care vedeta obișnuia să sară. "Am ţinut o combinaţie de mai multe cure. Am o listă cu alimentele permise şi nepermise, dată de nustriţionist. Nu am voie paste, prăjeli, fast food. E important să mănânci dimineaţa, pentru că îţi dă energie. Eu nu mâncam dimineaţa, mâncam mult seara şi nu era bine. Am renunţat la carnea de pui şi la cartofii prăjiţi, mănânc mai mult porc, nu mai beau sucuri, decât fresh-uri şi apă plată. Merg şi la sală, dar nu foarte des. Când mă urc pe aparatele alea mă ia ameţeala, nu ştiu să le folosesc pe toate", a dezvăluit Oana.

14 Aprilie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • radu pe 17 Apr 2013, 16:25
    Mamaita anghel manaca numai carne

    da-o draeque de treaba ... chiar daca slabeste consumul excesiv de carne ii va urati pielea si o va imbatrani si mai rau ... Aia nu e dieta aia e o porcarie ...

    1
    1

  • ANGELA pe 15 Apr 2013, 16:51
    oana

    bravo aislabit, dar te rog sa te mantii.sunt curioasa cu ce produse aislabit? nucred ca ai mancat alimente ne permise. ,precum nu te cred ca ai renuntat la carnea de pui.nu exista mix de regimuri.mix de regimuri ai facut ,mix de slabit ai sa ai .principalul este sa -ti vindeci gandirea si modul de abordare a hranei. respecta cele trei mese pe zi,ultima la ora cel tarziu 20,00 ,bea apa, si mergi cat mai mult pe jos,urca si coboara cel putin 12 trepte de scara pe zi cel putin de 5ori .daca vrei sa tinem legatura te rog scrie-mi, site voi invata un program cu mic dejun sanatoa.

    0
    1

  • mistik007 pe 14 Apr 2013, 18:11
    mda

    *carne slaba* vroiam sa spun..carnea de pui ,de curcan si peste sunt carnuri slabe

    1
    2

  • mistik007 pe 14 Apr 2013, 18:08
    mda

    ''Am renunţat la carnea de pui şi la cartofii prăjiţi, mănânc mai mult porc''.....mi-a sarit in ochi chestia aia..pai mai oana daca te pui pe porc o sa ajungi sa areti ca o vaca incaltzata ,nu ca deja nu ai fi...porcul este plin de grasime 80 % grasime,20 %proteine..iar carnea de pui este 90 % proteine este printre putinele tipuri de carne,denumita si ''carne alba'',recomandata de nutritioniste in diete alaturi de carnea de peste si de curcan...porcul se recomanda pentru alea care vor sa tzina regim de ingrasare si de depunere de celulita si burta..sper ca ati inteles ideea

    5
    4

  • mistik007 pe 14 Apr 2013, 18:00
    tulai doamne

    de cand este panarama de oana lis vedeta?ce fel de talent are fiintza aia ?...doar pentru ca este sotia mortzii in vacantza si ii o sugatoare de bani si faima pe interes de aia?

    6
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod