Crăciun la Casa Albă: Ce decorațiuni a pregătit Melania Trump

Prima Doamnă a Statelor Unite a terminat operațiunea de decorare a Casei Albe pentru Crăciun. Tema pe care Melania Trump a ales-o este patriotismul.

Melania Trump a inaugurat luni decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă, inspirate de tema patriotismului. Ea a dezvăluit cum arată reședința prezidențială, într-o înregistrare video postată pe Twitter. În clipul de aproape un minut, soția lui Donald Trump, îmbrăcată cu o haină crem, o rochie asortată și pantofi cu toc stiletto, se plimbă pe holurile Casei Albe, admirând decorațiunile și instalațiile de Crăciun.

"Spiritul Americii strălucește la Casa Albă. Sunt încântată să împărtășesc cu voi toți această frumoasă etalare a patriotismului și vă doresc să vă bucurați de frumusețea Crăciunului", a scris Melania Trump.

Zăpadă artificială și căsuța albă din turtă dulce


Decorațiunile din acest an includ zăpadă artificială, ornamente în stil Stars and Stripes (stele și liniile de pe drapelul american) și o căsuță albă realizată din turtă dulce.

Alte decorațiuni sunt inspirate de jocurile pentru copii, precum piesele de domino și cărțile de joc agățate într-un brad, relatează Daily Mail.

Imaginile din Casa Albă arată un hol decorat cu fulgi de zăpadă suspendați. Melania Trump face ultimele aranjamente, presărând sclipici și aranjând câteva flori. Ea a decorat un șemineu cu o ghirlandă de trandafiri roșii și admiră replica din turtă dulce a Casei Albe, lângă care se găsește o machetă a Golden Gate.

În imagini se vede și un brad care include ornamente cu numele tuturor statelor americane.

Pregătirile de Crăciun au început în vară


Melania Trump și echipa sa au lucrat timp de mai multe luni la acest proiect care a debutat încă din vară.

În iulie, ea a postat pe Twitter câteva imagini din Camera Hărților, în care privea mai multe materiale și imagini de Crăciun. "Planificarea Crăciunului a început în Aripa de Est de la Casa Albă", a scris Melania, făcând referire la locul în care se reunea echipa cu care lucra. "În lunile următoare o să vă arăt viziunea noastră finală pentru această tradiție unică", a adăugat ea.

"Voluntarii muncesc din greu la Casa Albă. Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit aici din toată țara noastră măreață pentru a decora Casa Oamenilor. Abia aștept să o văd mâine seară! #ChristmasWhiteHouse"
, a scris Melania Trump sâmbătă.

Familia prezidențială s-a întors duminică la Washington după ce a petrecut Ziua Recunoștinței la reședința din Mar-a-Lago, Florida.


Melania Trump a primit bradul oficial


Prima Doamnă a primit în urmă cu o săptămână bradul oficial de Crăciun de la Casa Albă. Îmbrăcată cu o haină cu motive florale Dolce&Gabbana și cu cizme negre din piele întoarsă cu toc înalt în picioare, Melania Trump a primit zâmbind atelajul tras de cai în care se afla bradul, în timp ce o trupă de soldați interpreta piese de Crăciun. Acest moment a inaugurat perioada sărbătorilor la Casa Albă.

Selectat în urma unui concurs anual organizat de Asociația Națională a Brazilor de Crăciun din SUA, învingătorul din 2019 are 16 ani și depășește cinci metri înălțime. Bradul a fost amplasat în Camera Albastră a Casei Albe şi reprezintă piesa centrală a decoraţiunilor de Crăciun.

În decembrie, Casa Albă va găzdui zeci de recepții și își va deschide ușile pentru turiști.

Anul trecut, Melania Trump a ales roșul ca temă dominantă pentru decorațiunile de Crăciun.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod