Adevăratul chip al unei vedete: Cum arată Michelle Pfeiffer fără machiaj

Michelle Pfeiffer nu are nimic de ascuns. Actrița americană și-a făcut un selfie în care apare fără machiaj.

La 61 de ani, Michelle Pfeiffer nu se ferește să renunțe la machiaj și să ne arate adevăratul său chip, într-un selfie postat miercuri pe Instagram. Imaginea demonstrează că ea nu și-a pierdut trăsăturile fizice care au propulsat-o printre cele mai frumoase femei din lume în anii '80.


Actrița lucrează în prezent pentru următorul film, "French Exit", pentru care a filmat în Montreal, dar a profitat de pauza de Ziua Recunoștinței și a dat o fugă acasă, unde s-a fotografiat fără machiaj. "Încântată să-mi văd familia de Ziua Recunoștinței, dar îmi va fi dor de echipa din Montreal", a scris Michelle pe Instagram.

"French Exit" este o comedie în care Pfeiffer joacă alături de Lucas Hedges și Tracy Letts.

Ea interpretează o văduvă bogată al cărei soț se reîncarnează în pisica ei. Acțiunea se petrece la Paris, dar filmările care au început în octombrie se desfășoară în Montreal. Data lansării filmului nu a fost anunțată.

În 2013, Pfeiffer declara că operațiile estetice minore sunt utile. "Este OK că nu mai arăt ca la 30 de ani sau ca la 40 de ani (...). Mi-ar plăcea să arăt ca la 30 sau 40 de ani? Ei bine, da. Dar ştiţi ceva, toţi ajungem aici în cele din urmă. Dacă aş crede că aş arăta mai bine, aş face-o (operaţia estetică, n.r.). Sunt de acord cu ideea, dar cred că oamenii vor din ce în ce mai mult, iar în cele din urmă, apare o deformare ciudată a corpului", a declarat ea într-un interviu publicat de revista Time.

Actriţa care a devenit celebră pentru frumuseţea sa ingenuă din filme precum "Scarface" (1983) şi "Legături periculoase" (1988) a spus că, odată cu înaintarea în vârstă, a resimţit presiunea impusă de Hollywood pentru a se menţine tânără: "Există o presiune atât de mare pentru a te menţine tânăr (la Hollywood, n.r.).

Şi unul dintre aspectele care ţin de faptul de a te afla de cealaltă parte a baricadei este că nu este uşor să vezi cum îmbătrâneşti pe marele ecran. Nu este firesc şi nimeni nu ar trebui să facă asta."

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii '70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul "Scarface" (1983), în care a jucat alături de Al Pacino

Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din "Legături periculoase" (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din "Câmpul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din "Fabuloşii Baker-Boys", pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review.
Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabuloşii Baker-Boys", "Legături periculoase" şi "Câmpul dragostei".

Pfeiffer a jucat şi alături de Robert de Niro în filmul despre mafie "Malavita: o familie criminală" (2013), regizat de Luc Besson, unde a  interpretat rolul unei femei cu tendinţe piromane.

Cea mai nouă apariție a vedetei este cea din "Maleficent 2", alături de Angelina Jolie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod