Susan Sarandon, selfie cu un ochi învinețit: Vedeta a povestit ce a pățit

Actrița în vârstă de 73 de ani a șocat pe toată lumea cu un selfie în care avea un ochi învinețit. Ea a explicat cum a ajuns în această situație.

A surprins pe toată lumea imaginea pe care Susan Sarandon a postat-o marți dimineață pe Instagram. Actrița s-a fotografiat cu un ochi învinețit și a scris că totul s-a întâmplat când a alunecat în casă. Ea a profitat de această întâmplare pentru a sublinia importanța asigurărilor medicale, un important subiect de dezbatere politică în Statele Unite.

"Sunt norocoasă. Am asigurare medicală care îmi acoperă vizita la Urgență. "Oricine merită același lucru (...). Nimeni nu merită să-și piardă casa din cauza cancerului sau să primească insulină cu rația. Știți, ca în restul lumii libere", a scris ea.

Se pare că accidentarea pe care a suferit-o Sarandon a fost destul de serioasă.

În cădere, ea a suferit o fractură nazală, iar contuzia suferită s-a învinețit puternic.

Actrița a fost nevoită să anuleze un discurs pe care urma să-l rostească la un eveniment din campania electorală a candidatului democrat Bernie Sanders. "O mică alunecare = contuzie, nasul fracturat, o lovitură la genunchi. Se pare că nu voi putea să mă întâlnesc mâine cu oamenii din New Hampshire alături de senatorul Sanders", a scris vedeta.

Bernie Sanders, senator de Vermont, adept al unei viziuni socialiste, se află printre favoriţii la nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru a participa la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Recunoscută pentru implicarea sa în cauzele feministe și politice, Susan Sarandon a fost una dintre vocile care s-a opus războiului din Irak și este o susținătoarea a lui Bernie încă de la alegerile primare din 2016.



Actrița i-a scandalizat pe democrați când a refuzat să o voteze pe Hillary Clinton, care l-a învins pe favoritul ei în alegerile interne pentru desemnarea candidatului democrat în cursa pentru Casa Albă. Ea a declarat anul trecut pentru The Guardian că în anumite moduri Clinton era mult mai periculoasă decât Trump. "M-am gândit că ea este foarte, foarte periculoasă. Am fi fost în război (dacă ea ar fi fost preşedinte). Nu ar fi fost mai uşor. Uitaţi-vă ce s-a întâmplat sub Obama şi nu am observat".

În 2018, Susan Sarandon s-a numărat printre 575 de femei arestate la Washington, după ce au organizat într-o clădire din Senatul american, la Departamentul de Justiţie, un protest faţă de politica dură în domeniul imigraţiei instituită de Donald Trump.

Femeile au scandat "Ce vrem? Familii libere!" şi "Aşa arată democraţia", înainte de a fi arestate, acuzate şi apoi eliberate.

Sarandon a scris pe Twitter de la protest, unde alături de protestatare a afișat pancarte prin care cerea închiderea lagărelor pentru imigranţi, strigând "Ne pasă" - referire la controversatul mesaj de pe jacheta purtată de prima-doamnă Melania Trump când a vizitat un centru pentru copiii de imigranţi în Texas.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod