Ce părere are tatăl tinerei care îi distruge căsnicia lui Justin Timberlake: „Face ce trebuie să facă”

Tatăl irezistibilei Alisha Wainwright, tânăra fotografiată flirtând cu Justin Timberlake, nu este deranjat de faptul că ea are o relație cu un bărbat însurat și cu un copil.
Toată lumea e cu ochii pe Justin Timberlake după apariția imaginilor în care acesta se ținea de mână cu colega lui, Alisha Wainwright, în timpul unei distracții de o noapte (sau mai multe?) în New Orleans. Cântărețul în vârstă de 38 de ani, căsătorit cu actrița Jessica Biel (37 de ani), cu care are un băiat de patru ani, a fost fotografiat în balconul unui bar, în timp ce se ținea de mână cu Alisha Wainwright.

Alisha Wainwright, un spirit liber


După apariția mai multor fotografii și a unei înregistrări video în presă care surprind gesturile de tandrețe dintre cei doi, tatăl tinerei, a spus că nu cunoaște în ce stadiu este prietenia dintre aceștia. Producătorul muzican Jeff Wainwright a declarat că nu a mai vorbit cu fiica lui după apariția imaginilor și a descris-o pe Alisha drept "un spirit liber".

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a spus într-un interviu pentru Daily Mail că fiica lui este "o tânără domnișoară care își trăiește și ea viața și face ce trebuie să facă".

"Sunt numai speculații. Ea e în New Orleans cu niște treabă, atâta tot. Lucrează la un film împreună. Am văzut știrea peste tot. Nu iau în seama așa ceva, serios. Sunt un producător muzical, așa că sunt obișnuit cu toate invențiile. Ăsta e business-ul în care suntem. Așa merge", a precizat tatăl Alishei.

"Nu vă pot spune dacă ea este sau nu într-o relație sau ceva de genul ăsta. E o tânără domnișoară, de 30 de ani, care își trăiește viața și face ce trebuie să facă. Întotdeauna a fost atrasă de călătorii și a avut o minte deschisă. E un spirit liber - toți din familie suntem", a adăugat Jeff Wainwright.



El a mai spus că dacă se întâmplă ceva între ea și Justin, el n-are de unde să știe pentru că în familie nu se vorbește despre asemenea "nebunii": "Chiar dacă e ceva, n-am de unde să știu. Când ești în showbiz, separi familia de afaceri. Când ești acasă cu familia, vorbești despre alte lucruri.

Nu discuți despre asemenea nebunii."

Alisha, în vârstă de 30 de ani, filmează cu Timberlake pentru "Palmer", o dramă având ca temă fotbalul. Artistul interpretează un star al fotbalului la nivel de colegiu, Eddie Hayes, care încearcă să-și refacă viața după ce a ieșit din închisoare. Alisha joacă rolul lui Maggie Hayes, o profesoară care începe o relație cu Eddie.

Mână-n mână, fără verighetă


Cei doi au fost fotografiați pe 21 noiembrie, în timp ce se aflau cu un grup de prieteni în balconul barului Absinthe House. Aproape de miezul nopții, Aisha i-a atins genunchiul cu palma, iar starul i-a luat mâna în a lui în timp ce stăteau de vorbă și râdeau.

Alisha Wainwright a stat cu Timberlake cam 40 de minute, apoi au părăsit împreună balconul. Martorii au declarat că ei au plecat din local la vreo jumătate de oră după miezul nopții.



Potrivit Daily Mail, starul nu purta verigheta, cu care a fost însă văzut pe mână la începutul săptămânii.

Justin Timberlake este căsătorit de șapte ani cu Jessica Biel.

Fostul membru al trupei NYSNC și actrița americană sunt împreună din 2007 și și-au unit destinele în octombrie 2012. Relația lor a fost una sinuoasă, ei despărțindu-se în 2011, după ce au apărut zvonuri că Justin a avut o aventură cu Olivia Munn.

Timberlake și Jessica Biel au un băiat, Silas. Cuplul este considerat de mulți unul dintre cele mai solide de la Hollywood.



Înainte de Jessica, Justin a mai avut relații, în 1996, cu cântăreața Fergie și Veronica Finn. Din 1996 până în 2002, el a format un cuplu cu Britney Spears, apoi a avut relații de scurtă durată cu Jenna Dewan, Alyssa Milano și Tatyana Ali. A urmat o relație de trei ani, din 2003 până în 2006, cu actrița Cameron Diaz. Potrivit Daily Mail, Timberlake s-a cumințit și a renunțat la petreceri și escapade amoroase pentru a-și întări relația cu Jessica Biel.

Născută în Kendall, în sudul Floridei, Alisha Wainwright s-a mutat lângă Orlando cu mama ei, care a crescut-o singură.

Părinții săi au divorțat când ea avea opt ani.

După ce a studiat botanica la Universitatea din Florida, Alisha a studiat pentru doctorat în Panama, apoi a abandonat cercetarea și a intrat în showbiz cu câteva apariții în reclame și prezentări de modă. Debutul în actorie și l-a făcut în 2012, în show-ul de comedie "Smosh", de pe YouTube. A devenit cunoscută după ce a interpretat-o pe Maia Roberts în serialul "Shadowhunters", din 2011 până la ultimul sezon, din acest an. Ea apare și în serialul Netflix "Raising Dion", în care a jucat cu Michael B. Jordan.



Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod