12 vedete care au făcut o obsesie pentru un rol: Cum a devenit Heath Ledger primul Joker genial

Sunt actori care se identifică perfect cu personajele lor din filme. Heath Ledger a muncit ca un obsedat pentru a se transforma în Joker.

Hollywood-ul are mereu actori care fac roluri bune orice ar juca. Dar există și actori care fac roluri excepționale, jucând într-o manieră inegalabilă. Folosindu-și talentul nelimitat și implicându-se total pentru "a stoarce" fiecare gest al personajele lor, ei se transformă complet, reușind să ne facă să uităm complet cine sunt cei care aduc la viață eroii de pe marele ecran.

Bright Side aplaudă eforturile supraomenești și talentul fabulos al actorilor care s-au schimbat radical pentru a ne dărui niște personaje interpretate perfect. Iată prin ce au trecut aceste staruri pentru a face rolurile care ne-au impresionat!
1 din 13

Margot Robbie - "I, Tonya"

Mai puțin cunoscut, acesta este probabil cel mai bun rol făcut până acum de Margot Robbie. Atât de mult și-a dorit să semene cu controversata fostă patinatoare Tonya Harding, încât s-a antrenat pe gheață ore în șir, uneori în fiecare zi, timp de cinci luni. În plus, a urmărit cu orele înregistrări cu personajul ei, pentru a-i dibui toate gesturile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod