mașină gratis

Gestul neașteptat al unui cuplu după ce a aflat că o tânără face în fiecare zi 22 de kilometri pe jos până la serviciu: I-au dat o mașină gratis!

"Tot am senzația că visez. Din două în două ore mă uit pe geam și văd că mașina e tot acolo", a mărturisit tânăra după ce Moș Crăciun a venit mai devreme pentru ea anul acesta.

Adrianna Edwards are și acum senzația că visează. Nu-i vine să creadă că i s-a întâmplat un lucru atât de frumos, în pragul sărbătorilor. Doi străini i-au aflat povestea și au decis să o ajute. Pentru ea a fost o surpriză uriașă.

Tânăra din Texas mergea în fiecare zi pe jos 14 mile (22,5 kilometri) ca să ajungă la serviciu, la un local din Galveston al lanțului de restaurante în stil american Denny's. Strângea bani ca să-și ia mașină, dar economiile se adunau cu mare greutate din salariul său: "Am facturi de plătit.

Trebuie să mănânc. Trebuie să faci ce ai de făcut", a povestit ea pentru CNN.



Marți dimineață, când a ajuns la serviciu, Edwards habar n-avea că viața ei se va schimba în câteva ore. Și în bine.

Un cuplu care a dorit să-și păstreze anonimatul, a luat micul dejun la restaurantul în care ea muncește și a auzit cât face pe drum până la serviciu. Oamenii au plecat, dar s-au întors după câteva ore cu o surpriză pentru Edwards: o mașină Nissan Sentra din 2011. Pe degeaba!



La început, tânăra a crezut că e o glumă - cum să-i dea niște necunoscuți o mașină gratis?! "În mintea mea mă gândeam că farsele sunt haioase de obicei, dar asta mi s-a părut cam nesărată", a mărturisit ea.

Apoi, când cei doi samariteni au convins-o că acesta este darul lor pentru ea, a izbucnit în lacrimi.



Mașina o va scuti pe Edwards de ore bune pierdute pe drum, dar și de strâns bani cu mari eforturi. Mai mult, îi va permite să înceapă cursurile la colegiu mai devreme decât se aștepta.

"Tot am senzația că visez. Din două în două ore mă uit pe geam și văd că mașina e tot acolo", a spus ea.

Cuplul a fost foarte încântat că Edwards a apreciat darul. "I-au dat lacrimile și m-a făcut fericită să văd că era așa de emoționată", a spus femeia.

Cei doi soți generoși au o singură pretenție pentru darul lor: să ajute și ea pe alții care au nevoie.



"Când voi vedea pe cineva la nevoie, voi face tot ce pot pentru a-l ajuta", a promis tânăra. "Sper ca într-o bună zi, când voi sta bine cu banii, să pot ajuta pe cineva care are nevoie", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod