Charlize Theron a făcut depresie după ce s-a îngrăşat pentru un rol: „I-am zis doctorului că mor“

Charlize Theron s-a îngrăşat pentru rolul mamei cu trei copii din "Tully", dar i-a fost foarte greu să slăbească


Satisfacţia pe care o trăieşte pentru un rol reuşit la care a trudit şi a suferit mult este ceva deosebit, dar asta pune şi o mare presiune pe ea, a declarat vedeta. După Oscarul cucerit cu prestaţia memorabilă din "Monster", i-a luat ceva timp tot gândindu-se la ce va face mai departe. "Cu cât lucrezi mai mult, cu atât ţi se deschid mai multe uşi.

Dar e şi strivitor să-i auzi pe toţi <<Asta ar trebui să faci>>. Este mult zgomot în jurul tău. M-am simţit puţin nesigură atunci", a mărturisit actriţa.

După relaţia surprinzătoare cu Sean Penn, Charlize Theron a fost fotografiată în compania lui Gabriel Aubry (40 de ani), fostul logodnic al actriţei Halle Berry.

Potrivit publicaţiei OK! magazine, relaţia lor a început după ce s-au văzut la şcoala din Los Angeles unde învaţă copiii lor, iar la sfârşitul lunii trecute au fost fotografiaţi în Santa Monica.

Aubry are o fiică, Nahla, în vârstă de nouă ani, din relaţia cu Halle Berry, iar băieţelul cel mare al lui Theron, Jackson, în vârstă de şase ani, învaţă la aceeaşi şcoală.

Charlize a avut mai multe relaţii, cu rockerul Stephan Jenkins, apoi cu actorul Stuart Townsend şi cu Sean Penn din 2014 până în 2015. Gabriel s-a despărţit în 2010 de Halle Berry, după o relaţie de cinci ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind.
Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod