Rihanna, regina fashionistelor: Vedeta a pozat pentru un nou pictorial sexy

Cântăreața își arată picioarele sexy într-un pictorial pentru campania de promovare a noii sale colecții de pantofi.

De fiecare dată își propune să surprindă și niciodată nu dă greș: Rihanna își confirmă din nou reputația de fashionistă de top, cu un pictorial de "înaltă definiție". Vedeta a făcut o ședință foto pentru a treia sa colecție de pantofi de designer, realizată în colaborare cu Manolo Blahnik.

Într-una dintre fotografii, Rihanna poartă o rochie albă oversized, cu umărul drept gol, și stă picior peste picior, încălțată cu sandale decorate cu cristale Swarovski, iar rujul albastru face legătura cu decorul din spatele ei.

Într-o altă imagine și mai îndrăzneață, solista stă pe marginea chiuvetei din baie, îmbrăcată într-o rochie strălucitoare de mătase, într-o postură care pune în evidență sandalele cu toc stiletto și ornate cu flori de safir.

Colecția de încălțăminte la design-ul căreia a colaborat Rihanna include mai multe modele, printre care Poison Ivy, Bajan Princess, Purple Chalice și Spice, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Renumită pentru pictorialele sale pline de glamour, cântăreața a mărturisit care este modelul pe care îl urmează și care îi definește cel mai bine stilul. Ea declarat pentru ediția britanică a revistei Vogue că și-a dorit întotdeauna să fie îmbrăcată la fel de bine ca mama ei: "Oh, Doamne, mama mea e cea mai tare femeie. Eram obsedată de tot ce făcea ea, de tot ce purta, de parfumul ei, de pantofii și de eșarfele ei... Asta era strălucirea pe care mi-o doream și eu."

Pe plan personal, Rihanna pare să fi intrat într-o nouă relație.

Ea a fost fotografiată recent în timp ce se distra în piscină cu Hassan Jameel, un om de afaceri saudit care va moşteni o avere de 1,5 miliarde de dolari. Acesta a avut o relaţie şi cu Naomi Campbell.
Firma în care este implicată familia lui deţine drepturile de comercializare a brandului auto Toyota în Arabia Saudită, o afacere care a stat la baza unei averi estimată la un miliard şi jumătate de dolari, pe care el o va moşteni într-o zi.

Deşi nu sunt foarte clare, fiind realizate de la distanţă de paparazzi, fotografiile pe care Daily Mail le-a publicat nu lasă loc de dubii - Rihanna şi Jameel s-au distrat pe cinste în piscina unui hotel din Spania. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze tandre, sărutându-se pasional, glumind şi bând şampanie în piscina unei vile luxoase din Spania. Cântăreaţa a fost nedezlipită de iubitul ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod