Elsa Pataky, un model de frumuseţe naturală: Cum arată soţia lui Chris Hemsworth la 40 de ani

Actriţa e cu 7 ani mai în vârstă decât celebrul său soţ, dar arată mult mai tânără într-un pictorial cu temă rustică.

Vedetele care nu se promovează prin pictoriale provocatoare şi prin scandaluri au devenit o raritate astăzi. Printre excepţii se numără şi Elsa Pataky, soţia starului australian Chris Hemsworth.

Actriţa în vârstă de 40 de ani a realizat un pictorial cu temă rustică pentru revista The Australian Women's Weekly. Un pictorial cuminte, din cadre foarte reuşite, fără tentă erotică, demonstrând că frumuseţea feminină poate fi pusă în valoare şi fără o abordare sexualizată.



În imaginile realizate de fotograful Peter Brew-Bevan, Elsa străluceşte într-o rochie boho chic. Surprinsă în decorul unei case de la ţară, ea poartă într-una dintre fotografii o rochie lungă tricotată, de culoare crem.

Într-un alt cadru, la fel de inspirat, Elsa pare şi mai tânără - ea poartă o rochie înflorată, care îi lasă puţin umărul stâng dezgolit şi picioarele tonifiate, în faţa unui zid verde natural, plin de flori.

Pictorialul apare în ediţia din august a publicaţiei The Australia Women's Weekly, care publică pe copertă un omagiu Prinţesei Diana, la 20 de ani de la moartea ei.


Elsa şi soţul ei, Chris, îşi petrec deseori timpul liber la casa lor din Byron Bay, Australia, împreună cu cei trei copii, India Rose (cinci ani) şi gemenii Tristan şi Sacha (trei ani). "Energia acestui loc este uimitoare. Îţi dă un stil de viaţă relaxat", a spus ea pentru revista citată despre reşedinţa lor de la ţară.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod