Cele 3 secrete care o ajută pe Elle Macpherson să arate incredibil

Vedeta a dezvăluit cele 3 secrete care o ajută să arate extraordinar la 53 de ani. Acestea sunt simple şi la îndemâna oricui!

A ridicat un brand mondial care valorează milioane de dolari şi şi-a câştigat pe merit celebra poreclă, "The Body", graţie fizicului ei incredibil. Acum Elle Macpherson dezvăluie într-o carte secretele carierei sale longevive şi trucurile care au ajutat-o să se menţină într-o formă de invidiat la 53 de ani.

Şi dacă vă aşteptaţi la nişte lucruri complicate, ei bine, modelul australian are o surpriză - trucurile ei sunt simple şi la îndemâna oricui, e nevoie doar de puţină înţelegere şi de voinţă pentru a le fructifica: "Iubire, râs şi apă", dezvăluie vedeta.

Elle detaliază în volumul "The Game Changers" care sunt paşii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a cunoaşte succesul în ceea ce faci.

Ea arată că trebuie să-i găseşti pe cei care au aceleaşi visuri ca tine, oameni care îţi înţeleg şi îţi sprijină idealurile. Apoi trebuie să vizualizezi exact ceea ce creezi, în fiecare detaliu şi să-ţi creezi un panou cu imagini, schiţe şi informaţii care să-ţi redea o imagine de ansamblu a ceea ce vrei.

Cofondatoare a companiei de wellness WelleCo şi coproprietară a brandului Elle Macpherson Body, vedeta consideră, de asemenea, că trebuie să apreciezi toţi paşii mărunţi de care ai nevoie pentru a face un salt înainte.
"Împărtăşeşte-ţi visurile şi priveşte-le cum cresc", este îndemnul supermodelului în vârstă de 53 de ani.

În ce priveşte secretele sale de întreţinere, Elle arată că totul ţine de nutriţie şi de "a trăi alcalin": "Cel mai important lucru pentru mine este cum mă simt şi am descoperit că dacă organismul meu îşi ia nutrienţii de care are nevoie, îi arată apoi şi în exterior - frumuseţea vine din interior."

Într-un interviu publicat de revista Ocean Drive, Elle MacPherson a dezvăluit că în urmă cu zece ani a decis că trebuie să-și curețe organismul.
"N-am simțit nicio presiune când am făcut 50 de ani, poate pentru că am început demult să mă pregătesc pentru această etapă a vieții mele. La 40 de ani, am decis să mă concentrez pe sănătate și pe relaxare. Am încetat să mai beau și să iau pastile, nici măcar o aspirină, și am căutat să-mi curăț organismul", a spus ea. "Când am împlinit 50 de ani, n-am simțit nicio problemă fizică și nici n-am avut un șoc emoțional. N-a fost ca și cum <<Of, Doamne, era mai bine înainte>>, a fost mai degrabă ca și cum aș fi renăscut", a adăugat vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod