Cele 3 secrete care o ajută pe Elle Macpherson să arate incredibil

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2017
Vedeta a dezvăluit cele 3 secrete care o ajută să arate extraordinar la 53 de ani. Acestea sunt simple şi la îndemâna oricui!

A ridicat un brand mondial care valorează milioane de dolari şi şi-a câştigat pe merit celebra poreclă, "The Body", graţie fizicului ei incredibil. Acum Elle Macpherson dezvăluie într-o carte secretele carierei sale longevive şi trucurile care au ajutat-o să se menţină într-o formă de invidiat la 53 de ani.

Şi dacă vă aşteptaţi la nişte lucruri complicate, ei bine, modelul australian are o surpriză - trucurile ei sunt simple şi la îndemâna oricui, e nevoie doar de puţină înţelegere şi de voinţă pentru a le fructifica: "Iubire, râs şi apă", dezvăluie vedeta.

Elle detaliază în volumul "The Game Changers" care sunt paşii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a cunoaşte succesul în ceea ce faci.

Ea arată că trebuie să-i găseşti pe cei care au aceleaşi visuri ca tine, oameni care îţi înţeleg şi îţi sprijină idealurile. Apoi trebuie să vizualizezi exact ceea ce creezi, în fiecare detaliu şi să-ţi creezi un panou cu imagini, schiţe şi informaţii care să-ţi redea o imagine de ansamblu a ceea ce vrei.

Cofondatoare a companiei de wellness WelleCo şi coproprietară a brandului Elle Macpherson Body, vedeta consideră, de asemenea, că trebuie să apreciezi toţi paşii mărunţi de care ai nevoie pentru a face un salt înainte.
"Împărtăşeşte-ţi visurile şi priveşte-le cum cresc", este îndemnul supermodelului în vârstă de 53 de ani.

În ce priveşte secretele sale de întreţinere, Elle arată că totul ţine de nutriţie şi de "a trăi alcalin": "Cel mai important lucru pentru mine este cum mă simt şi am descoperit că dacă organismul meu îşi ia nutrienţii de care are nevoie, îi arată apoi şi în exterior - frumuseţea vine din interior."

Într-un interviu publicat de revista Ocean Drive, Elle MacPherson a dezvăluit că în urmă cu zece ani a decis că trebuie să-și curețe organismul.
"N-am simțit nicio presiune când am făcut 50 de ani, poate pentru că am început demult să mă pregătesc pentru această etapă a vieții mele.
La 40 de ani, am decis să mă concentrez pe sănătate și pe relaxare. Am încetat să mai beau și să iau pastile, nici măcar o aspirină, și am căutat să-mi curăț organismul"
, a spus ea. "Când am împlinit 50 de ani, n-am simțit nicio problemă fizică și nici n-am avut un șoc emoțional. N-a fost ca și cum <<Of, Doamne, era mai bine înainte>>, a fost mai degrabă ca și cum aș fi renăscut", a adăugat vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod