Spectacol la Casa Albă: Melania Trump a ales decorațiunile de Crăciun - FOTO

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a ales decorațiunile pentru primul Crăciun pe care familia prezidențială îl va petrece la Casa Albă.

Melania Trump a prezentat oficial aceste decorațiuni luni, în cadrul evenimentului tematic "Time-Honoured Traditions", apoi s-a întâlnit cu copiii unor familii de militari din Washington, pentru a lucra la o serie de proiecte dedicate sărbătorilor de iarnă.

Potrivit secretarului de presă al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, Melania Trump a ales personal decoraţiunile şi s-a implicat în fiecare detaliu al decorării, relatează Daily Mail.

Mai mulți brazi au fost aduși în acest an în reședința cuplului prezidențial american, inclusiv Bradul de la Casa Albă, decorat cu ornamente care descriu sigiliile statelor americane.

Un alt brad îi omagiază pe militarii americani care au murit pe câmpul de luptă.

Decorațiunile selectate de soţia lui Donald Trump conțin un set pentru cină care includ celebrul serviciu de masă Reagan, o copie a cărţii "A Christmas Carol", de Charles Dickens, ce a aparținut președintelui Franklin Roosevelt și un omagiu adus "Nucracker Suite" (suită muzicală din baletul "Spărgătorul de nuci") — tema centrală a decorațiunilor de la Casa Albă din anul 1961, relatează cotidianul britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod