Catherine Zeta-Jones, bănuită că şi-a făcut operaţii estetice după un selfie incredibil

Actriţa galeză în vârstă de 48 de ani a stârnit controverse după ce a postat pe Instragram încă un selfie în care arată incredibil de tânără.

Într-un top al vedetelor care postează cele mai multe selfie-uri pe reţelele de socializare, soţia lui Michael Douglas ar ocupa un loc fruntaş. Catherine Zeta-Jones şi-a obişnuit fanii cu fotografii în care apare fără machiaj şi cu imagini care dezvăluie mici secrete din viaţa sa, dar ultimele sale apariţii pe Instagram au stârnit câteva semne de întrebare. Mulţi se întreabă, pe bune dreptate, ce a făcut de arată atât de schimbată.

Selfie-urile în care actriţa apare cu chipul neobişnuit de întinerit i-au făcut pe câţiva dintre cei care au văzut pozele să o întrebe pe de-a dreptul: "Ce ţi-ai făcut la faţă?".



La începutul acestei luni, vedeta în vârstă de 48 de ani a postat un selfie făcut în maşină, în care apare foarte schimbată. Cineva a fost atât de şocat de aspectul ei, încât a comentat pe şleau că are "prea multe operaţii".

"Încă o vedetă cu prea mulţi bani - Catherine nu are nevoie de operaţii estetice şi acum şi-a făcut atât de multe încât e de nerecunoscut", a scris altcineva.

Tot la începutul lui noiembrie, Zeta-Jones şi-a făcut un selfie în care apare fără machiaj, îmbrăcată în pijamale de mătase, imediat după ce s-a trezit dimineaţa, în camera sa de hotel din Cannes, unde vedeta s-a cazat pentru a participa la Mipcom, un eveniment cinematografic organizat în sudul Franţei.
Actriţa a fost foarte apreciată pentru deschiderea de care a dat dovadă publicând această imagine atât de personală. "Frumoasă" şi "naturală" au fost cuvintele cele mai folosite de admiratori pentru a o complimenta, scrie Daily Mail.

Postarea vedetei a survenit la scurt timp după ce ea a dezvăluit că s-a îngrăşat pentru a interpreta rolul liderei unui cartel de trafic de droguri, Griselda Blanco, în producţia de televiziune "Cocaine Godmother/Naşa cocainei".
"M-am îngrăşat, m-am cocoşat. Am vrut să las totul să atârne pe mine", a spus Zeta-Jones pentru Deadline.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod