Catherine Zeta-Jones, bănuită că şi-a făcut operaţii estetice după un selfie incredibil

de Daniel Dumitrescu, 28 Noiembrie 2017

Catherine Zeta Jones a întinerit dintr-o dată. Mulţi sunt de părere că acesta e rezultatul operaţiilor estetice


Actriţa galeză şi-a sărbătorit în septembrie ziua de naştere împreună cu soţul ei, Michael Douglas, în vârstă de 73 de ani. Totodată, vedeta din "Masca lui Zorro" a marcat 17 ani de căsnicie printr-un mesaj postat pe Instagram în care mărturisea că nu s-a gândit niciodată că viaţa ei poate fi atât de bună ca acum.

Alături de o imagine din ziua căsătoriei sale, Catherine a scris: "Cu 17 ani în urmă i-am spus <<Da>> celui mai bun prieten al meu şi tatălui copilului nostru de doi ani şi jumătate. M-am gândit că niciodată nu ne va fi mai bine ca în acea zi, dar aşa a fost. Aniversare fericită, Michael, dragule. Cu tine în viaţa mea (...), fiecare zi poate fi o petrecere fantastică de 12 ore la Plaza din New York.

Te iubesc. #love #lovestrong", i-a scris vedeta soţului său.

Actriţa galeză şi soţul său, Michael Douglas, formeză unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood. Însă ei au trecut de-a lungul timpului şi momente de cumpănă, în special în 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, notează Mediafax. În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar, iar cei doi actori au fost în pragul divorţului.
Ulterior, ei s-au împăcat, iar mariajul lor a devenit şi mai puternic.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville în anul 1998 şi s-au căsătorit în anul 2000 în cadrul unei ceremonii luxoase.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod