Are doi copii şi se trezeşte cu noaptea-n cap ca să creeze aceste minunăţii

Nimic nu-ţi poate sta în cale când vrei să îţi urmezi pasiunea cu orice preţ. Aceasta este lecţia pe care o femeie o poate spune întregii lumi.
Kiyomi are doi copii şi în fiecare zi este foarte ocupată. Cu toate acestea, îşi face mereu timp pentru ceea ce iubeşte să facă. Artista japoneză are un hobby care necesită mult talent, răbdare şi dedicaţie. Ea creează replici în miniatură ale unor piese de mobilier şi obiecte întâlnite în perioada victoriană şi în timpul Revoluţiei franceze, relatează Bored Panda.

De la mici căciuli şi pălării purtate în acele vremuri, până la scaune şi prăjituri colorate, Kiyomi face o mulţime de minunăţii care te aduc înapoi în copilărie.
Iar pentru toate astea se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 4.00, când în casa ei este linişte şi are mai multă inspiraţie.

Toate creaţiile sale uimitoare pot fi admirate pe site-ul său, dar şi pe pagina de Instagram, unde şi-a făcut o mulţime de admiratori.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod