Gwyneth Paltrow s-a logodit cu Brad Falchuk

de Daniel Dumitrescu, 27 Noiembrie 2017

Actrița care a fost căsătorită timp de 11 ani cu Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, s-a logodit cu producătorul american de televiziune Brad Falchuk.

Vedeta în vârstă de 45 de ani s-a logodit cu Brad Falchuk, cu care are o relație de trei ani. Cuplul s-a cunoscut pe platoul de filmare la serialul "Glee" în 2014, iar relația lor a devenit publică în septembrie 2015.

Gwyneth a confirmat vestea publicând pe Instagram o fotografie în care apar fostul soţ, Chris Martin, şi logodnicul ei, zâmbesc la aceeaşi masă, înainte de micul dejun, scrie cotidianul britanic Daily Mail.În septembrie, Falchuk a postat pe o reţea de socializare un mesaj despre Gwyneth: "Este cea mai frumoasă femeie din toate timpurile, iar azi este ziua ei.

Suntem norocoși că a venit pe lume (dar nimeni nu este mai norocos decât mine)."

Cei doi plănuiesc nunta încă de anul trecut. "Amândoi știu că acest lucru se va întâmpla, dar nu este ceva prioritar, deoarece ambii au trecut printr-o căsătorie anterioară, astfel încât nu se grăbesc", a declarat o sursă citată de Us Weekly.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-au despărţit în 2014 şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015. Divorţul lor a fost pronunțat în mai 2016. Ei au împreună doi copii, Apple, în vârstă de 13 ani, și Moses, de 11 ani.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod