Când tata e fotograf, bebeluşii nu mai au scăpare: „Ajutor! Scăpaţi-ne de el!“

E o plăcere pentru orice părinte să-şi pozeze copilul, dar unii nu se mai pot opri. Iar când un tată e fotograf şi are doi gemeni, se lasă cu un fluviu de imagini haioase.
De obicei, este un proces gradual: devii părinte prima oară, apoi poate veni timpul şi pentru al doilea copil. Dar uneori se întâmplă să sari peste o treaptă şi să primeşti doi gemeni, povesteşte Guy Vainer pe Bored Panda.

De profesie fotograf, el îşi foloseşte creativitatea pentru a le arăta tuturor ce înseamnă să ai gemeni şi cum îţi pot schimba aceştia viaţa. Împreună cu soţia, imaginează tot felul de scenarii amuzante. Şi tot ca fotograf, el ţine neapărat ca gemenii lui să aibă cele mai frumoase poze posibile, iar asta doar el şi soţia sa pot să facă, susţine Guy.


Proiectul lor foto a pornit cu o singură poză, iar acum a prins viaţă pe cont propriu. Imaginile s-au viralizat, iar tânăra familie a cucerit numeroşi admiratori care le urmăresc pe Facebook poveştile din imagini. În unele dintre instantanee, copiii par terorizaţi de obsesia tatălui lor pentru cadrul perfect, dar, aşa cum precizează amuzat Guy, niciun copil şi niciun animal nu a fost pus în pericol în timpul realizării acestor fotografii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod