A rămas pe dinafară: Fosta iubită a Prinţului Harry se distrează singură

Cressida Bonas, cea care părea menită să devină soţia Prinţului Harry, a venit neînsoţită la o petrecere organizată la scurt timp după ce Harry s-a logodit.

N-a fost să fie, cum se spune pe la noi. A fost iubita lui Harry până în 2014 şi se spunea despre ea că va deveni soţia prinţului aflat pe locul al cincilea în rândul succesiunii la tronul Marii Britanii. Însă Cressida Bonas n-a ajuns acolo, iar acum pare împăcată cu ideea că altcineva va sta în faţa altarului alături de Harry.

Fosta iubită a Prinţului Harry a rămas singură, dar pare mulţumită de viaţa sa. Ea a mers singură la o petrecere organizată la Londra în seara zilei în care Prinţul Harry a anunţat că s-a logodit cu iubita lui, Meghan Merkle.



Într-o ţinută ultra-şic, cu o haină bleumarin peste rochia bleu, actriţa şi dansatoarea în vârstă de 28 de ani părea într-o dispoziţie bună, fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze. Ea şi-a completat ţinuta cu o pereche de sandale aurii.

Cressida Bonas nu a comentat încă vestea logodnei şi a anunţatei nunţi a Prinţului Harry cu Meghan Markle. Dintre toate fostele lui iubite, ea era creditată cu cele mai mari şanse de a-i deveni soţie. Cu toate acestea, perechea s-a despărţit în 2014, după o perioadă în care zvonurile privind un anunţ iminent despre căsătoria lor se înteţiseră.


Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Ducesa de Cambridge începuse să o ajute pe timida Cressie să înveţe cum să gestioneze atenţia presei şi apariţiile publice. Ulterior, actriţa a catalogat interesul media drept "gălăgie". "Toate aceste lucruri nu sunt reale. Este foarte important să ne amintim că tot ce se întâmplă este doar zgomot, zgomot care poate fi foarte puternic uneori", a spus ea într-un interviu.

Cressida avea anumite atuu-uri pentru un eventual statut de prinţesă.
Ea este prietenă cu Prinţesele Beatrice şi Eugenie. Şi, mai ales, are ascendenţi nobiliari: părinţii ei sunt amândoi la a treia căsătorie, astfel că ea are mai mulţi fraţi şi verişori cu legături în înalta societate britanică, printre care Isabella, cândva admirată de Prinţul William, şi Gabriela Wilde, model pentru Burberry, scrie Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod