Prinţul Harry a decorat inelul de logodnă al iubitei sale cu diamantele Prinţesei Diana

Prinţul Harry are şi talentul unui designer de bijuterii. El a decis cum trebuie să arate inelul de logodnă pe care i l-a dăruit iubitei sale, Meghan Markle.

Membru al casei regale britanice, ambasador internaţional al unor acţiuni de caritate şi până mai ieri cel mai faimos burlac din lume. Acum pe lista ocupaţiilor lui Harry se adaugă şi cea de designer de bijuterii. El i-a cerut mâna actriţei americane cu un superb inel de logodnă al cărui design l-a stabilit chiar el, notează Today.

Piatra din mijloc este un diamant din Botswana, ţară pe care Prinţul Harry a vizitat-o de mai multe ori pe când era copil şi care are o importanţă semnificativă pentru familia regală.

"Este totodată locul în care cuplul a petrecut mai mult timp împreună în ultimul an şi jumătate", a declarat Casa Regală într-un comunicat.

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) au anunţat oficial luni, într-un interviu pentru BBC, că s-au logodit, iar după câteva ore ei au avut o scurtă apariţie publică la Palatul Kensington. În interviul citat, Harry a spus că ei au făcut prima lor călătorie de când sunt împreună în Botswana, la câteva săptămâni după ce s-au cunoscut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod