Cum să împodobești bradul de Crăciun anul acesta. 50 de idei

Una dintre cele mai iubite tradiții de Sărbători este împodobirea bradului de Crăciun. Descoperă câteva stiluri inedite în care să decorezi bradul anul acesta

Bradul alb

Albul rămâne și anul acesta un trend major pentru decorațiunile de Crăciun. Inspiră liniște, pace, puritate și calm, motiv pentru care tot mai multe persoane îl includ în decorul de sărbători. Dacă vrei un brad de Crăciun decorat cu alb, ai ma multe variante la îndemână. Un brad natural sau unul artificial verde pot fi împodobite cu decorațiuni albe mate sau sidefate, cu o strălucire discretă. De asemenea, poți opta pentru un brad artificial alb, pe care să-l împodobești cu decorațiuni colorate sau tot albe.

Stilul minimalist

Un alt stil care se remarcă de câțiva ani buni în design este cel minimalist. Acesta poate fi adoptat și în ceea ce privește împodobirea bradului de Crăciun.
Secretul este să optezi pentru un brad bogat, fie că este natural sau artificial, pe care să-l decorezi cu puține elemente. Optează pentru decorațiuni interesante, originale, care să îi ofere un plus de personalitate și farmec bradului tău.

Minibrad de Craciun

De asemenea, pentru a evita risipa sau din lipsă de spațiu, tot mai mulți oameni aleg să împodobească de Crăciun un mini-brad. Este vorba despre brăduții în ghiveci, pe care îi poți planta primăvara în grădină, sau despre brazii artificiali de mici dimensiuni. Poți așeza bradul pe o masă sau o comodă, fiind o opțiune bună dacă ai un animal de companie.

Stilul ombre

Devenit popular în special în industria cosmetică, stilul ombre se pare că își face loc și în decorul brazilor de Crăciun. Dacă îți place manichiura ombre sau părul vopsit în stil ombre, de ce nu ai putea să-ți decorezi astfel și bradul? Ai nevoie de globuri și decorațiuni în două tonuri diferite ale aceleiași culori pentru a obține un efect spectaculos.

Brad decorat cu flori

Pentru cei care iubesc florile și motivele de inspirație botanică, acest stil este alegerea perfectă. Împodobește bradul cu flori artificiale masive, foarte bine realizate astfel încât să arate natural.
Vei obține un brad elegant și interesant.

Brad decorat cu elemente naturale

Elementele de decor inspirate de natură sunt o altă opțiune bună dacă vrei un brad de Crăciun original. Culorile neutre și decorațiunile simple, dar rafinate se potrivesc cel mai bine celor care iubesc natura. Printre astfel de ornamente se numără conurile de brad, ghindele, steluțe realizate din paie sau ramuri, felii uscate de portocale etc.

Decorațiuni supradimensionate

Un alt stil pe care să-l încerci anul acesta este cel al ornamentelor supradimensionate. Îmbracă bradul de Crăciun cu decorațiuni masive, în nuanțe care amintesc de această frumoasă sărbătoare de iarnă.
Optează pentru astfel de elementedecorative masive, dar în număr mai mic.

Brad vintage

Dacă părinții sau bunicii tăi au păstrat ornamentele vechi de Crăciun, cele pe care le foloseai în copilărie pentru a împodobi bradul, acum este ocazia perfectă de a le reutiliza. Bradul în stil vintage se numără printre trendurile acestui an. Nu numai că vei avea un brad deosebit, dar îți va aminti în mod sigur de sărbătorile petrecute alături de cei dragi în copilărie.

Foto: elledecor.com; housebeautiful.com; hgtv.com

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod