De ce își găsește greu un suflet matur iubirea?

Nu este neobișnuit să auzi pe cineva spunând că o altă persoană are un un suflet matur.
De fapt, persoanele cu un suflet matur trăiesc o viață mai împlinită, deoarece apreciază cu adevărat lucrurile și oamenii din jurul lor. Însă un suflet matur poate întâmpina probleme în ceea ce privește viața amoroasă. 

Motivele pentru care un suflet matur își găsește cu greu iubirea

1. Vrea dragoste adevărată


Ce este dragostea adevărată? Este o noțiune diferită pentru toată lumea, dar oamenii cu suflete vechi știu ce caută și așteaptă să și găsească. Dragostea adevărată, în măsura în care o putem defini, este genul de iubire care implică încredere, onoare și respect reciproc.
Pare destul de ușor de găsit, dar nu este.

2. Vrea să învețe din dragoste


Sufletele vechi își petrec mult timp învățând din greșelile lor și se așteaptă ca ceilalți să facă același lucru dacă sunt în aceeași relație.

3. Vrea să accepte oamenii pentru cine sunt


Sufletele vechi vor să iubească totul la persoana cu care sunt, iar acest lucru poate îngreuna procesul de descoperire a persoanei potrivite. La urma urmei, oamenii sunt dificili și nu sunt întotdeauna cine par a fi.

4. Are nevoie de cineva să-i înțeleagă complexitatea


Sufletele vechi știu că nu este ușoară viața cu ele și au acceptat acest lucru, dar asta nu înseamnă că îi lasă pe ceilalți în pace atunci când vine vorba de înțelegerea complexității lor. Este destul de intimidant pentru o persoană normală să descifreze un suflet vechi.

5. Știe că dragostea și dorința sunt două lucruri diferite


Sufletele vechi nu sunt influențate de dorințe, ci își doresc pachetul complet. Sunt dispuse să aștepte pe cineva care le înseninează ziua și le animă sufletul.

6. Valorifică vulnerabilitatea


Un suflet vechi pune cărțile pe masă în mod regulat și se așteaptă ca partenerul sau partenera sa să facă același lucru. Dacă ești într-o relație cu un suflet vechi, pregătește-te să faci față provocărilor.

7. Vrea o relație care merge dincolo de aparențe


Cine refuză o viață intimă grozavă? Sufletele vechi nu sunt impresionate doar de acest aspect. Adevărul este că vor să fie într-o relație de lungă durată și știu că toate relațiile fluctuează în ceea ce privește intimitatea.
Preferă compania și apropierea în locul vieții intime perfecte.

8. Are nevoie de implicarea completă a partenerului


Dacă ești într-o relație cu un suflet vechi, pregătește-te să îi oferi inima ta. Acesta are nevoie să se simtă valoros și în siguranță în relație.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod